Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alajaja

MAMY NIEJADKOW

Polecane posty

Gość alajaja

Prosze o pomoc, moja 3 miesieczna corka zaczela jesc tylko i wylacznie przez sen. Po uplywie 1 miesiaca zaczela jesc stopniowo mniej... Mieszkam w angli i tu lekarze nie przejmuja sie niczym, bo skoro przybiera na wadze to jest ok ... A ja przezywam horror .... Bo juz nawet przez sen zaczyna sie opierac ... Placze gdy jest glodna ale wezmie lyka i znowu placz lub bawi sie smoczkiem ... Dodam, ze spi jak zaczynam ja karmic, ale sie wybudza i je dalej .... Czesto sie przekreca ....Nie je spokojnie .... Nie wiem co mam robic .... Prosze o rade .... :(

Gość gość
Może ma gazy? Odbija jej się po jedzeniu? Jeśli tak jest spróbuj nie karmić jej całkiem na płasko tylko trochę unieść górną część ciała i jak się kręci i przerywa jedzenie podnieść ją do odbicia.

Gość gość
A jeszcze przyszło mi do głowy, że może mieć pleśniawki - zaglądnij do buzi czy nie ma białych plamek.

Gość alajaja
Nie ma plesniawek. Bylam u lekarza ale nic nie wykryl ... Jak ja karmie ma glowke wyzej.... Odbijam ja , rzadko kiedy ulewa ... Czy to moze byc refluks ? :(

Gość alajaja gość
hallo