Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie mleko dla noworodka?

Polecane posty

Gość gość

kompletuję wyprawkę dla dziecka, wolę się przygotować i mieć w domu mleko modyfikowane, na wszelki wypadek jakby laktacja była kiepska. Jakie mleko polecacie? na półkach jest pełno marek, czym one się różnią?

Gość alajaja gość
ja uzywam Aptamil, polski odpowiednik to bebilon. Zero kolek, zaparc, problemow z brzuszkiem... Uzywam od urodzenia. Corka ma juz 3 miesiace. POLECAM ;)

Gość gość
Najlepsze pod względem składu jest Enfamil, mi każdy lekarz polecał właśnie to mleko- ma kwasy Omega-3 i podobno dzieci świetnie się na nim rozwijają, co mogę potwierdzić- niestety cenowo też najdroższe z dostępnych na rynku.

Gość gość
Bebilon lub bebiko

Gość gość
Enfamil jest dobry, niestety bardzo ciężki. Synek miał mega zaparcia po tym mleku. Stosowaliśmy bebilon i było ok.

Gość gość
mi za to polozne w szpitalu mowilu zeby karmic NAN, co czlowiek to inna opinia, a tak naprawde to dziecki moze jedno smakowac inne nie, i od razu to poznasz

Gość gość
Te, które dostanie w szpitalu (bo jak będzie kiepska laktacja to dostanie mm). Lepiej nie zmieniać mleka. To mały brzuszek

Gość gość
Ja miałam malo pokarmu i w szpitalu podali nan i odradzam !!! W 3 dobie wyszlismy kupilam tez nan dokarmialam i zaraz zaparcia kolki prezenie, podalam bebilon comfort i ajak ręką odjal ale cena straszna 400g 40 zl