Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet zagadka może wy wiecie o co mu chodzi

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę bardzo bliskiego, czasem chodzimy za ręcę, lubimy się drażnić, zaczepiać, patrzeć na siebie i wszystko by wskazywało na początek pięknego związku, tylko jest jeden problem gdy on za dużo wypiję to zachowuję się dokładnie odwrotnie, nie chcę abym się do niego przytulała i czasem jest nie miły.. nie wiem o co chodzi niby na miłość a tak nie do końca...

Gość gość ja
Niektórzy tak mają że nie mogą pić. Mój chłopak też tak ma myślę że narazie lepiej żeby alkohol nie towarzyszył Wam na spotkaniach lub w bardzo ograniczonej ilości a potem kiedy już będziecie parą razem będziecie sobie z tym radzić i rozmawiać na ten temat. Mogę też Ci doradzić wycofaj się teraz bo to może się okazać dużym problemem ale wiadomo jak to kobieta wolałaby znaleźć rozwiązanie i być z nim. Powodzenia

Gość gość
a może mi się tylko wydaję, może to tylko ja się w nim zakochałam ?:( a Ty jak sobie z tym radzisz ? jak się zachowuję twój po alkoholu ?

Gość gość ja
Ostatnio np zrobił mi scenę przy jego rodzinie szkoda słów za bardzo nie chcę o tym mówić bo wstyd kolejnego dnia przepraszał i wybaczyłam.. Daj Wam czas niech się o Ciebie stara pamiętaj o szacunku do samej siebie i o tym że od Ciebie dużo zależy na ile poważnie będzie Was traktował.

Gość gość
Tylko, ze ja mam tak że nie potrafię sie obrazić na niego to też kolega z mojej paczki.. i często udaję, że nic się nie stało..to złe chce z tym walczyć ale nie umiem :( może coś mi poradzisz ? nie umiem mu też powiedzieć o moich uczuciach

Gość gość ja
O uczuciach czyli? Chcesz mu wyznać że się zakochałaś? Nie jest to dobry pomysł jesteś kobietą czyli masz to szczęście że do niego należny pierwszy krok Ty będziesz mu później rodzić dzieci gotować jeszcze się narobisz ;) pozwól jemu podejmować ważniejsze kroki czyli to jak i kiedy nazwać Waszą znajomość itd to jego rola Ty bądź sobą dawaj mu znaki że jesteś zainteresowana czymś więcej żeby nie bał się wykazać swoich uczuć ale też nie za dużo tych znaków tak wiesz ;) Hm kolega z paczki i spotykacie się wszyscy razem tak? No to faktycznie słabo jakbyś siedziała sfochowana ale możesz okazać mu np że po tym jak się zachował masz do niego dystans. Nie potrafisz się obrazisz bo się zakochujesz to naturalne pozytywne emocje biorą górę a więc udawaj dystans jeśli będziesz się zachowywać jakby nic się nie stało on też nie będzie widział problemu i sytuacja może się powtarzać. to samiec oni myślą inaczej niż my. Zależy jeszcze co Ci mówił jak dokładnie się zachowywał bo też nie można obrażać się o byle co. A bywacie sam na sam?

Gość gość
rzadko, czasem razem przychodzimy albo wychodzimy z imprezy ale przeważnie to krótki czas.. jak się upiję to jest taką niedotyczką wtedy np mówi, nie dotykaj mnie ! czy można się w kimś zakochac i tak się zachowywać ?

Gość gość ja
Unikałabym jego bliskości pod wpływem alko rozmowy ok ale nigdy nie próbuj nic o co zwrócił Ci wcześniej uwagę.

Gość zapytajkasggw
Mam dla Ciebie odpowiedź na Twoje pytanie. Znajdziesz je w książce Zaplecze - Violetty Komar. Polecam z czystym sumieniem.

Gość gość
czemu ?