Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog Kielce

Polecane posty

Gość gość

Ktoś mógłby wyrazić swoją opinię o dr Starowicz - Sternik?

Gość gość
Nie znam ale ja polecam dr.Malmura lub dr.Witczaka

Gość gość
Ja też nie znam a polecam dr Balinska

Gość gość
A czy ktoś wie coś na temat dr Jakuba Kowalskiego? Przyjmuje w Artimedzie

Gość gość
Nie wiem niestety, ale myślałam że w Artimedzie przyjmuje doktor Malmur?

Gość dotka3
Czy macie jakieś opinie nt. doktora Michała Miksy ze szpitala na Prostej? Ewentualnie którego lekarza polecicie do prowadzenia ciąży pracującego w tym szpitalu. Doktora Witczaka wykluczam. Z góry dziękuję za informacje! Pozdrawiam

Gość gość
Czemu witczaka wykluczasz??

Gość gość
Malmur to na zlotej przyjmuje.na prostej chyba pracuje pejas debowska czy jakos tak:P

Gość gość
a doktor Węgrzycki z Kościuszki coś komuś mówi ?

Gość dotka3
Byłam raz u Witczaka i sporo rzeczy mi się nie spodobało: 1) Poślizg czasowy w przyjmowaniu prawie 3 h - zero szacunku dla pacjentek i ich czasu! 2) Na jedną godzinę zapisywane są dwie pacjentki... stąd pewnie ten poślizg... 3) 140 zł za wizytę bez USG - śmieszne! 4) Trzeba drugi raz umawiać się, drugi raz płacić!, drugi raz czekać i drugi raz rozbierać się przed kolejny lekarze... Dublowaie kosztów... Jakieś chore podejście do ludzi, ich czasu i pieniędzy... Dlatego szukam innego lekarza z Prostej... Kogo polecicie???

Gość gość
Hmmm Starowicz Sternik ? Znam dobrze tą lekarkę. Starsza kobieta, wiedza ogromna, ale mało delikatna i niekomunikatywna.

Gość gość
Ja znam doktora Węgrzyckiego. Niestety ja nie jestem zadowolona z wizyt u niego. Chodziłam do niego na NFZ i może dla tego nie przykładał się zbytnio do pracy, ograniczał się do minimum a nawet nie bo nawet nigdy nie zbadał mi piersi, miał głupie i niestosowne żarty, nie wysyłał na badania. Jednym słowem nie polecam.

Gość gość
A do prowadzenia ciąży panią dr Starowicz - Sternik byście poleciły czy raczej nie?

Gość gość
Do prowadzenia ciąży dr Sternik Starowicz nie poleciłabym z jednego prostego powodu : To jest już emerytka, która nie pracuje w żadnym szpitalu tylko dorabia sobie w przychodni. Jesli nie daj Boże coś by sie działo z ciążą, jdziesz do szpitala i nie masz swojego lekarza, ba ! nawet nie przekaże Cię jako pacjentki koledze po fachu bo już nie pracuje :) Poza tym wg mojego skromnego zdania fajnie jest gdy ma się nr tel do ginekologa, zwłaszcza w ciąży a tego u tej pani mieć nie będziesz. Reasumując, na jakąś kontrolna wizytę, przy drobnej infekcji, pobrania cytologii tak, ale przy ciąży czy poważniejszych problemach zdrowotnych zdecydowanie nie. Pozdrawiam:)

Gość gość
Witam.Czy ktoś wie może gdzie przyjmuje dr.Mariusz Malmur na NFZ?

Gość gość
Podbijam temat. Jakiego lekarza z Kielc polecacie drogie dziewczyny do prowadzenia ciąży?