Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak na randke z netu facet przyjdzie w ubraniu od Armaniego to zapunktuje?

Polecane posty

Gość gość

pytam powaznie, darujcie sobie prowokacje itp wyobraz sobie siebie sama na randce z nowym facetem i on przychod******oszuli, spodniach, marynarce itp itd od Armaniego imponuje CI to?

Gość gość
Nie imponuj***ardziej przychodzi mi na myśl ze nosi tureckie podróbki. Lepiej ubierz się z gustem z naszych droższych firm.

Gość gość
nie, od razu zaczynam sądzić, że nie pasujemy do siebie pod względem ciuchowym

Gość gość
dziwny ten swiat, gdy koles ktory wydal kilka tysiecy na ubrania jest posadzany o kupienie ich podrobek na bazarze

Gość gość
No niestety zbyt wiele ludzi nosi podróbki i dlatego lepiej na poczatek nie wyglupiac sie z firmowkami. Potem jak juz Cie pozna możesz nosic co chcesz.

Gość gość
Ja sie z takimi osobami nie umawiam tylko podobnymi do siebie czyli z biedakami. Przy bogatym czułabym się jak najgorszy obdartuch i łajza

Gość gość
A Ty ten garnitur nosisz z metka na wierzchu? :D To cene tez zostaw, bo nie wszystkie wiedza ile taki armani kosztuje.

Gość gość
nienawidzę facetów w garniturach. odzienie w smutnej eleganckiej stylizacji kojarzy mi się zaraz z egzaminem gimnazjalnym i pogrzebem. z kolei wesołe marynarki przywodzą mi na myśl rozmemłanych pedałków z włoskami na żelu

Gość gośćććć
Mi się zawsze podobali mężczyźni w garniakach :D Właśnie "garniakach", czyli nawet bym nie wiedziała, że to od Armaniego :D Ale pomyślałabym sobie, że strasznie poważny i oficjalny jest ów mężczyzna.

Gość gość
qPXD38eFVD2CRTXYGqB0napM