Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta potrafi szanować?

Polecane posty

Gość gość

Człowieka. Nie to co ma, czego nie ma, co może dać, ale to kim jest. Poważnie pytam, bo mam bardzo duże wątpliwości.

Gość gość
jesli facet wyznaje szlachetne wartosci,-to szanuje.Napewno nie szanuje sie faceta ktory wyciąga od kobiety ostatni grosz,jaki ona zapracowala a on leżał.

Gość gość
kobiety nie szanuja facetow od ktorych wyciagaja kase i ktorych wala w rogi

Gość profdocdrhab H_Palant
na szacunek trzeba sobie ZAPRACOWAC napis na wizytowce to troche malo :classic_cool:

Kobieta daje zawsze o jedną dziesiątą(co najmniej)więcej niż każdy facet. Między K a M zawsze jest układ i to kobieta jest tą która musi więcej-nie przekłada się to na budżet, jednak facet nie chiałby się z żadną kobietą zamienić. Pytałam męża i potwierdza że nie chciałby się ze mną zamienić. Ja przynoszę do domu raz 2000 a raz 6000 -nie mam stałych dochodów w stałej kwocie. Mąż takie ma Za to ja mam swoje żmudne obowiązki które nie mogą czekać i trzeba je wykonywać jak w wojsku na czas i o czasie.

Gość gość
Kobieta moze szanowac faceta jesli musi o niego walczyc i zabiegac i wie ze moze stracic. Jak facet jest c***a, naiwny frajer co daje soba manipulowac, wyciagac kase i wierzy w gadki o milosci to takiego faceta zadna kobieta nie bedzie szanowac ani zaden facet.

Gość gość
kobieta zawsze pracuje dla dzieci,zaś facet pracuje jedynie dla siebie i na swoje zachcianki..jak szanowac takiego ktory dzieciom podstawowych rzeczy odmawia?

Gość gość
..jak szanowac takiego ktory ma prawojazdy i nic nie robi a kobieta rowerem zasuwa 15km i toslety myje zeby rodzine wyrzywic?

Gość do kafeterianekII
Bądźcie niezależne bo do takich frajerzy nawet nie podchodzą!

Gość gość
19.41 Dokladnie. Kobiety niezalezne odstaszaja zakompleksionych facetow.

Gość gość
Nie.

Gość wieiraxd
To bardzo ciekawy temat, muszę przyznać. Polecam przeczytać książkę Zaplecze - Violetty Komar, również porusza te zagadnienia.