Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paliwo po 1,05 za litr!!!

Polecane posty

Gość gość

czyli zarabiający najniższą może kupić sobie 6 litrów paliwa za godzinę pracy! ciekawe ile litrów benzyny można kupić w Polsce za godzinę pracy na najniższej stawce?

Gość gość
Jak się wybiera alternatywne miejsca kupna jak np. tutaj www.auto-benz.pl to można kupic taniej, uwierzcie, ten swiat nie jest taki zly 

Gość gość
Tu gdzie mieszkam , w Australii, litr paliwa jest teraz średnio po 1.45 a na godzinowa MINIMALNA stawka to 16 dolarów, czyli kupi 11 litrów.

Gość gość
Wyjechałabym do Australii ale boje sie pająków

Gość gość
No to dupa. Może NZ?

Gość exdebill_rzuca okiem
tam też są pająki i do tego kiepskie budownictwo;)

Gość gość
to zbuduj swoją willę sama

Gość gość
Pająki są wszedzie... Dla chcacego nic trudnego. Jakbym zaproponowała inny to pewnie chodniki byłyby za krzywe, co? ;)

Gość exdebill_rzuca okiem
ja się nigdzie nie wybieram - nie widze w ogóle problemu, najtańsza benzyna jest w takich krajach, do których nawet turystycznie nie mam zamiaru pojechać:) odpowiedziałam tylko osobie, która zaporoponowała NZ zamiast Australii, tok dyskusji to za ciężka rzecz do śledzenia?

Gość gość
Oczywiście... A ja odpowiedzialam tobie, i wcale nie stwierdzilam, że chcesz gdzies wyjezdżać, tylko odpowiedzialam ze pajaki sa wszedzie. Napisalabym o innym kraju to wyleciałabys z czyms innych chociaz jak sama stwierdziłaś to nie ty jestes zainteresowana wyjazdem... :) Jestes jedna z tych które zawsze znajda cos co im sie nie podoba?

Gość gość
że pająki są wszędzie to żadna odpowiedź - takich w Polsce np. nie ma i dla osoby, która się ich boi ma to znaczenie:) więc propozycją NZ jest z d/u/p/y:)

Gość gość
Jakie wg ciebie sa te wielkie pajaki czy inne niebezpieczne zwierzaki w NZ ? To ze leży blisko AU nie znaczy ze one sobie tam przepłyneły. NZ slynie z łagodnego klimatu i przyjaznych zwierzat. Tak samo jak na inne wyspy zostaly tam przywiezione pewne gatunki ale jesli np o pajaki to malo nowozelandczykow w ogole je widzialo a juz o ugryzieniu nie wspomne. Tak samo jal w UK masz pumy czy imne dzikie koty w lesie a czy idąc ulica trzesiesz portkami bo one gdzieś tam są?

Gość gość
mam inne informacje na ten temat, zreszta nie napisałam nigdzie, że to te same pająki co sa w Australii, kiepsko z dedukcją

Gość gość
Nie napisalaś ale masz slabą wiedzę na ten temat niestety a i tak się wykłócasz. Te pajaki które mogłyby ewentualnie zagrozic czlowiekowi czy przestraszyc zostały przywiezione własnie z Australii i nie występują w NZ licznie. Tylko 2 gatunki (ktore sa juz na wyginieciu) moga spowodowac jakas reakcje u czlowieka JESLI zostanie ugryziony ( a to zdarza sie niezwykle rzadko). Wieksze szanse masz sie nieźle poobijać schodząc po schodach we własnym domu niż pojechac do NZ i zobaczyć niebezpiecznego pajaka ;)

Gość gość
Zdecydowanie, mniej popularne miejsca sa lepszymi na kupno paliwa, ja stale korzystam z paliw oferowanych przez www.auto-benz.pl

Gość gość
Najgroźniejsze pająki są w Południowej i we Wschodniej Australii czyli Sydney, Brisbane , Melbourne. Jak się boisz pająków to polecam do Perth pojechać.