Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pomóż dziecku i jego matce

Polecane posty

Gość gość

Witam mam na imię Artur. Los najmiejszych zawsze był bliski mojemu sercu, a tym samym los tych najmniejszych dzieciątek którym nie było dane (z różnych powodów) przyjść na świat. Matki często podejmują decyzję o aborcji pod wpływem, presją, w totalnym odosobnieniu ale to lekarz zabija. Jeżeli jesteś kobietą która dokonała aborcji, żałuje tego wyboru, ale wie że nic więcej nie da się zrobić proszę napisz i zrób - MOŻESZ JESZCZE COŚ ZROBIĆ! DAJ ŚWIADECTWO, wiele matek znajduje się w podobnej sytuacji w której Ty kiedyś byłaś. Twoje świadectwo może uratować niejedno istnienie te małe ale i duże- matki! Bóg położył mi na sercu pragnienie... jest nim działanie na rzecz niewinnych dzieci, a konkretnie zebranie świadectw kobiet które dokonały aborcji, a w tej chwili mają potrzebę w pewnym sensie naprawy tego co się stało. Świadectwa miały być w formie obrazu ale z wielu względów będą w formie pisanej. Wszystko ukaże się na tematycznej powstającej stronie internetowej ocalona.pl Napisz proszę na poniższy adres, możesz wstępnie lub od razu wysłać Twoją historię którą chcesz się podzielić. Od Twojej decyzji zależy powodzenie całej akcji. Wierzę że dla wielu kobiet Twoje świadectwo będzie ręką która wyciągnie je z tego bagna. Proszę pomóż. Artur kontakt@ocalona.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować