Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cziczunia

Facet chce seksu z prezerwatywą

Polecane posty

Gość Cziczunia

Hej dziewczyny! Mam pewien problem: otóż mój facet z którym jestem od przeszło 2 lat zaczął nalegać na seks z prezerwatywą. Na pytanie dlaczego, odpowiada że tak lubi i jest przyjemnie.... No nie wiem, nie chce mi się w to wierzyć. Ryzyko ciąży odpada bo mam podwiązane jajniki, nie jestem płodna. Obawiam się że on mógł mnie zdradzić, albo martwi się że ja go mogłam zdradzić ostatnio.... Co o tym myślicie?

Gość gość
taki sie wniosek własnie nasuwa zaden facet nie lubi prezerwatyw cos kręci :(

Gość Cziczka
no właśnie, nie dotyczy tylko seksu waginalnego ale w pupę też. jestem przerażona, a nie wiem jak z nim o tym gadać..... on jest hipochondrykiem troszkę, może boi się jakiś bakterii, ale powinien mi o tym powiedzieć, to jest nienormalne... może to zdrada.... oszaleje chyba

Gość gość
jesli jest hipochondrykiem, to może sie naczytał jakiś bzdur i sie czegos wystraszył moze to jednak nie zdrada pogadaj z nim, w koncu po takim czasie chyba rozmawiacie na różne tamaty

Gość Cziczunia
No właśnie on nie jest i nie jest i nie był krótkodystansowcem.... chyba przejrzę jego sms-y .....

Gość Cziczunia
No jest hipochondrykiem, próbowałam z nim o tym rozmawiać ale on się upiera że jest mu tak przyjemnie.... i ogólnie zauważyłam że w ostatnim czasie preferuje oral. ps. rok temu czatował z jakimiś laskami przez internet.... to nie daje mi spokoju

Gość gość
2 lata jestes z facetem i nie mozesz z nim normalnie pogadac dlaczego ma takie widzimisie? Masakra co to za zwiazek? Jakmpowie ci wprost ze tak jest sterylniej, czysciej itd to juz wiesz, jak bedzie krecil to cie zdradzil i nie chce cie chorobskiem zarazic. Tyle. Nie mowie, ze na pewno, ale to by mi sie na pewno nasunelo. Powierc mu dziure w brzuchu, zaszantazuj, ze co zdradza cie itd to powie ci prawde. I jeszcze raz wspolczuje ci takiego zwiazku

Gość Cziczunia
no próbuje z nim rozmawiać, ale naprawdę trudno mi to z niego wyciągnąć, nie mogę.... on zawsze był skryty. z pięć razy pytałam po co to zabezpiecznie, za każdym razem odpowiedź typ: "prążkowane, to jeszcze przyjemniej nam będzie "(seks waginalny), albo "szybciej się wsunie" (analny) no ma w sumie racje, ale czy to nie jest dziwne?!

Gość gość
młoda to zdziwiona :)

Gość gość
Jeśli zdradził i coś załapał, bo tylko w ten sposób można wytłumaczyć nagłe polubienie gumek, to radziłbym się przebadać. A może faktycznie myśli ze to ty zdradziłaś i teraz boi się czymś zarazić, choć wielu facetów odpuściłoby w ogóle sobie seks, bo prezerwatywa za bardzo nie chroni przed chorobami.