Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie rodzić, i co pózniej......

Polecane posty

Gość gość

Witam, na pewno zastanawiacie się nad wyborem właściwego miejsca pod względem urodzin i później opieki, być może niezbędnej pomocy dla Waszych nowo narodzonych dzieciątek z Łodzi / okolic Łodzi, odpowiem krótko i stanowczo , jeśli ktoś zastanawia się nad Szpitalem GAMETA jak najbardziej ODRADZAM!!!!, chcemy pomóc tylko taka świadomość temu przyświeca, gdyż tak samo zagubiona i być może niezdarni byliśmy w swoich wyborach ...ale w celu urodzenia i później spokoju i fachowej opieki? tam właśnie się udaliśmy aby urodzić nasze maleństwo ...... jeśli ktoś ma jakieś zapytania proszę na prywatne konto gdyż mam zamiar zająć się profesjonalnie zagadnieniami dotyczącymi w ogóle otrzymania przez ten szpital refundacji NFZ, więc jedynie teraz z mojej strony mogę odradzić ale decyzja zawsze należy do Państwa. Nie chcę snuć żadnych wątpliwości czy insynuacji, po prostu chcę wg mojej oceny podpowiedzieć ale zawsze decyzja należała będzie do Państwa.

Gość gość
" na prywatne konto" hehehe :D piszesz z " goscia" i nie podajesz zadnego innego prywatnego konta- bystra i ogarnieta jestes. Powodzenia w zyciu... przyda ci sie :D