Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aKiEmOyUi

Pe erh Herbata na odchudzanie

Polecane posty

Witam. Pije herbate od tygodnia, poczym wczoraj czytalam troche o niej i okazalo sie, ze zle ja zaparzalam. (Od wczoraj robie juz dobrze) Diety pu-erh'a przestrzegam, codziennie cwicze czasem nawet po godzinie, i pije w odpowiedniej ilosci. Jak myslicie? W jakim czasie powinny pojawic sie efekty?

Gość gość
Porządny pu erh ci na pewno nie zaszkodzi, ale mnie się zdaje, że po prostu wywazona dieta jest bardziej sensowna... Najlepsze są soki świezo wyciskane, bo mnóstwo witamin z nich przyswoisz - a jak organizm bezie zdrowy, to i gruby nie będzie :D Ja sobie robiłam owocowo-warzywny detoks a teraz wprowadzam soki a odstawiam przegryzki ;) Tu sobie poczytaj http://terapiasokami.pl/leczenie-sokami

Gość Ulka Kólka
Warto najpierw poczytać a potem zabierać się za odchudzanie ;p bo można sobie nawet zaszkodzić. Sama zaczęłam kila dni temu ćwiczyć, do tego zmieniłam dietę, a i jeszcze piję AloeLive Detox :) jest to suplement diety, którego składniki roślinne wspomagają oczyszczanie organizmu z toksyn i zbędnych produktów przemiany materii, wpływają korzystnie na prawidłową pracę układu pokarmowego, wątroby i nerek oraz wspomagają odchudzanie: http://www.laboratorianatury.pl/pl/produkty/aloelive-detox.html :)

Gość gość
Ja po niej mialam straszne zatwardzenia i nic nie schudlam.

Gość Kasiulek1992
Zielona herbata - ale w konkretnym środku i w towarzystwie innych składników. Wiadomo, nie każdemu łatwo przychodzi zrzucić zbędne kilogramy. Ja od dziecka mam tendencje do bycia kluską i jak tylko się zapomnę – już na wadze tragedia. A potem problem z pozbyciem się tłuszczyku. Ale wreszcie znalazłam skuteczny sposób – tabletki na bazie m.in. wyciągu z ziel. herbaty - Therma Line Fast. Zaczynam już 4. tydzień kuracji, a za sobą mam już pierwsze efekty – waga powoli leci w dół. A ja nie muszę się katować głodówkami. Więcej można dowiedzieć się na stronce http://www.olimp-labs.com/11,13,463/Produkty/THERM-LINE-FAST.html

Witam! Odchudzanie warto rozpocząć od małego detoksu. Idealnym pomocnikiem w tym procesie będzie niewątpliwie Błonnik Witalny. Ten naturalny suplement pomaga oczyścić organizm ze zbędnych złogów i toksyn. W ten sposób odtruwa się organizm i następuje poprawa samopoczucia oraz ogólnej kondycji organizmu. Inne korzyści z jego przyjmowania to m.in. usprawnienie funkcjonowania przewodu pokarmowego, uregulowanie poziom cukru we krwi czy pomoc w zapobieganiu powstawaniu miażdżycy. Więcej o Błonniku Witalnym na stronie czystejelito.eu gdzie serdecznie zapraszam. Pozdrawiam Jolanta Piwowarczyk Online Ekspert marki Mapa Zdrowia