Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o fototapetach

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio fototapety pojawiaja sie wszedzie - w restauracjch, biurach, przedszkolach. Co o nich sądzicie? chcialabym kupić fototapety dekea do sypialni ale nie wiem czy to dobry pomysł, czy nie bedą wyglądały tandetnie

Gość gość
Podobają mi się, ale najlepiej mieć swój wzór.

Gość gość
A czy gdzieś można zamówić fototapety ze swojego zdjęcia?

Gość gość
Uwielbiam podobają mi się do tego stopnia że mam w kilku pomieszczeniach :D W kuchni na jednej ścianie limonki W przedpokoju przy drzwiach wejściowych budkę telefoniczną angielską. Dzieci mają na cały sufit galaktykę trójwymiarową coś pięknego.

Gość PIXERS
Owszem.Mamy dla Ciebie taką możliwość. Możesz je zamówić na naszej stronie internetowej: http://pixers.pl/z-twojego-zdjecia Wyślij zdjęcie o dowolnym formacie , w dowolnej wielkości . Dobierasz jedynie odpowiednią wielkość, podłoże na jakim chcesz mieć druk ( jeśli nie orientujesz się w rodzajach to chętnie Ci doradzimy jakie...). A także to jakie kolory Ci się najbardziej podobają. Potem my zajmiemy się resztą :) Pozdrawiamy !

Gość edydzia78
mi się nie podobają. Wolę bardziej stonowane rozwiązania np mam w salonie na ścianie kamień dekoracyjny stone master - bardzo efektownie się prezentuje

fototapety stają się coraz to popularniejsze i pojawiają się wszędzie. Jest to fajny i oryginalny sposób na oryginalnie wyglądającą ścianę i nadaje się tak naprawdę do każdego pomieszczenia. Jestem zdecydowanie na tak :) Warto odwiedzić stronę http://topago.eu - mają mnóstwo wzorów i robią fototapety na zamówienie.

Gość gość
Ja mam całe mieszkanie w fototapetach i wygląda świetnie

Gość gość
Nie no może całe mieszkanie to bez przesady. Fototapety wyglądają fajnie ale z umiarem. U mnie w domu jest tak że jedna jest w salonie a druga w sypialni i w zupełności wystarczy. A ogólnie są bardzo dobrym pomysłem nie tylko jeżeli chodzi o urządzanie mieszkanie ale też jego szybkiego odświeżenia. Ważne żeby były dobrze wykonane bo inaczej fatalnie to wygląda. Swoją kupiłam w sklepie internetowym Sangraf i jestem zadowolona.

Gość Hehyo
Nie będą - są modne i wyglądają naprawdę ciekawie! Ja, mam je w salonie, kuchni, a nawet w łazience! Każdą z nich, kupowałam w tym sklepie - http://www.viewgo.pl/ i jestem z nich bardzo zadowolona :-).

Gość Ilimo
Według mnie, są wspaniałym elementem dekoracyjnym, idealnie sprawdzającym się we wnętrzach zarówno nowoczesnych, jak i klasycznych :-). Ja, mam je w każdym pokoju (zakupów dokonuję tu - viewgo.pl).

Gość prawictwo pospolite 152
dla mnie to porażka , wolę tradycyjne obrazy na płotnie

Gość Prefo
Nie będzie, ale uważam, że fajnie jest mieć coś oryginalnego - dlatego albo zdecyduj się na tradycyjną tapetę, albo zleć jej indywidualne wykonanie (np. tu - http://salonyhoff.pl) :).

Szukasz naprawdę oryginalnej tapety? Spodoba Ci się tajemniczy błękit! Przedstawia ona połowę kobiecej twarz otoczonej chustą. Na pierwszym planie jest jej duże i hipnotyzujące oko. Jest w kolorze biało – czarnym. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość

Proste w zamontowaniu fototapety mają na fototap.pl. Akurat oni dosyłają też bardzo dobrze napisaną instrukcję, krok po kroku. Można sobie spokojnie poradzić z przytwierdzeniem tapety do ściany żeby to dobrze wyglądało, bez pomocy jakiś „budowlańców” 😜