Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vrvr123

Ryzyko zajścia

Polecane posty

Gość vrvr123

Ostatnio zaczęłam uprawiać z chłopakiem petting. Kilka dni temu dotykałam go w miescach intymnych i poczułam coś mokrego, wydaje mi się że był to płyn preejakulacyjny. Kilka minut później poszłam siku i podtarłam się papierem toaletowym. Na rękach chyba nie czułam nic mokrego, dotykałam po drodze kilku rzeczy, więc możliwe że starlo się to z moich rąk. Zakładając jednak że płyn dostał się na papier i doytykałam się tą stroną w miejscach intymnych, czyto możliwe żebym była w ciąży ? Miałam wtedy dni płodne. Proszę o poważne odpowiedzi, bardzo się boję.

Gość gość
Dzieci, dzieci... W ciążę nie zaszłas, ale seksu to wy nie uprawiajcie, bo to zabawa dla dorosłych

niepokalane poczecie bylo tylko raz, 2015 lat i 9 miesiecy temu. Nastepnego ani prorocy ani wrozki ani nawet przepowiednie fatimskie nie przewiduja...

Gość vrvr123
Roumiem, zdaje sobie sprawe z tego że nie jestem na to gotowa, ale teraz trochę panikuje. Czyli na pewno nie ma możliwości zajścia w ciąże ?

Gość gość
:-D poprawilas mi humor

Gość vrvr123
Prosiłam o poważne odpowiedzi, bo naprawdę się martwie. Czytałam że jeśli ma się dni płodne to nawet jeśli plemniki znalazły się u wejścia pochwy to mogą przedostać się głebiej ze śluzem. Czy napewno nie ma możliwości zajścia w ciąże ?