Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam odpowiedz

Polecane posty

Gość gość

Witam. Poszukuję odpowiedzi od osób trzecich, nie mam z kim innym o tym porozmawiać. Liczę na Was! Postaram się jak najmocniej to streścić. Byłam kiedyś w związku ponad 5 lat. Przez ostatnie 7 miesięcy zdradzałam partnera - nie układało się, on przeniósł się do innej miejscowości, nawet go nie interesowało co robię.(to był rok 2009) Teraz jestem w innym związku, również zaraz minie nam 5 lat(przypadek?). Jestem szczęśliwa, zadowolona, wiele rzeczy jest idealnych, Niektóre jednak spędzają mi sen z powiek... Ostatnio spotkałam mojego byłego kochanka. Spotkanie trwało kilkanaście minut, do niczego nie doszło. Jednak... moje serce biło tysiąc razy mocniej! Patrzyliśmy się na siebie i oboje wiedzieliśmy, że nasze uczucia ani odrobinę nie przygasły. Łzy same poleciały, przytuliłam się, pożegnałam, poszłam. Mimo niesamowitej chemii jaka między nami jest, nadal wydaje mi się, że on nie byłby w stanie dać mi tego co oczekuję - jego głównym priorytetem nadal są gry i samochody, a nie dom i rodzina. Rodzą się dwa pytania - co zrobić aby nie zwariować i być wierną i zadowoloną w obecnym związku? oraz Czy skoro kolejną osobę chcę zdradzać z tym samym człowiekiem, może to jednak on jest tym właściwym? Mimo tak wielu wad....

Gość Malgorzata_Niemen
dziewcze a skad ja mam to wiedziec?

Gość gość
Nie mam bladego pojęcia :) Ale podobno kto pyta nie błądzi, a ja wiem, że niedługo mogę zabłądzić... więc pytam :)

Gość gość
Wybierz tego, do którego serce bije Ci mocniej!

Gość gość
Jesteś niedojrzała emocjonalnie i ne powinnaś wchodzić w żadne związki, bo niszczysz życie facetom i marnujesz ich czas. Jak każda baba gonisz za tym czego mieć nie możesz i co jest nieosiągalne, kochanek nadal cię kręci, ale jakbyś się z nim związała i by się uspokoił, był czuły i odpowiedzialny, to szybko fascynacja by ci przeszła i szukałabyś niemożliwego gdzie indziej.

Gość gość
ty nie szukasz odpowiedzi a szukasz guza . Jestes szczesliwa , uklada sie dobrze ,zadowolona i chcesz to zepsuc , bo serce zabilo ci mocnej dla dawnego faceta , ktory nie interesowal sie toba , wyprowadzil sie do innego miasta i nawet nie pomyslal , ze cos mozesz potrzebowac , zle sie czuc . Zdradzalas go w konsekwencji , czyli ten zwiazek byl do bani . I wszystko chcesz wyrzucic do smieci , bo ....... . Ja radze postawic to co nasz pewnego , a nie szukac przygod, ktore juz wczesniej skonczyly sie fiaskiem. To moje zdanie . Elena.

Gość gość
kolejna pier/dol/nięta która sama nie wie czego chce, a potem się dziwicie że faceci są jacy są, a za co was szanować? Wystarczy że dobry facet zmarnuje kilka lat z taką suką i potem on staje się taki sam i robi krzywdę innym.

Gość gość
Masz naturę zdradzieckiej kobiety mówiąc łagodnie. Dreszczyk, zakazany owoc, podnieta tym że robisz coś czego nie powinnaś, to lubisz. Nie jesteś materiałem na wierną żonę.

Gość gość
Jak Dratewkę zobaczyły, wielkim głosem zakwakały i po trzcinach się pochowały, a on tylko wyjął kromkę chleba, ... Stanął na grobli i zadumał się głębokim zadumaniem. Zafrasował się wielkim zafrasowaniem: - Staw duży, a woda głęboka.

Gość gość
autorko głupia jesteś i tyle,.s

Gość gość
Elena serce zabiło to byłego kochanka, nie do byłego faceta.... Żem głupia wiem, że wierna być nie umiem wiem - pytanie CZY DA SIĘ Z TYM WALCZYĆ?