Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozyczylam komus zle spelnilo sie !!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziwnie sie z tym czuje :O Mialam okolo 18 lat i moja kolezanka z klasy raczej nie kolezanka ,ale naprawde wredna jedza ,zawsze wszystkim dokuczala do bicia byla pierwsza.Nie bilam sie z nia,ale juz nie raz prawie.Ogolnie wredna suka jak by tak doslownie napisac.Duzo bylo z nia problemow w szkole w domu tez rodzice nie wyrabiali z nia. x x x i teraz sedno.Czesto sie kazdy z nia klocil nie szlo sie z nia dogadac i wyzwiska lecialy zawsze w obu stron.I kiedys pociagnela mnie za wlosy chcialam jej oddac,ale nauczyciel stana miedzy nami i powiedzialam (obys zdechla na raka suko.)Ona w smiech,ze ja zdechne przed nia itd.....Potem kontakt sie urwal wyjechalam w PL po szkole wiem,ze ona urodzila dziecko ,zostala samotna matka z drugiej trony sie nie dziwilam ,bo miala mega ciezki charakter.Wiem tez ,ze dziecko ja troche ogarnelo.Dalej sie lala z wszystkimi przeklinala itd,ale podobno do dziecka dobra byla.I jakis czas temu dowiedzialam sie,ze zachorowala na raka i bardzo szybko na niego zmarla :(Kurcze wiem,ze to bylo dawno,ze to bylo w gniewie ona tez mi tego raka zyczyla,ale zle sie z tym czuje.Byla jedza straszna,ale smierc i osierocenie dziecka jej sie nie nalezalo. x x x Jak mam dalej zyc :(

Gość gość
bylo minelo ja bym sie tym nie przejmowala

Gość gość
Przecież to nie twoja wina. Nie ma się co obwiniać. Żyj sobie spokojnie i nie przejmuj się tak.

Gość gość
przeciez milony osob choruje na raka, moze byla juz wtedy chora, ale pozno go wykryli.

Gość gość
to bylo 10 lat temu na raka zachorowala pol roku temu zmarla po 4 miesiacach.Bardzo zlosliwa odmiana bialaczki

Gość gość
olej to