Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzięki czemu idziecie do przodu?

Polecane posty

Gość gość

Jaki macie ten sens? Bo ja uciekam od odpowiedzialności.. zwyczajnie chowam się pod łóżkiem i nie wychodze.. nie robię.. olewam.. Wiem, że ppowinnam iśc do przodu, ale nie widzę sensu. Zawsze wszystko psuje i teraaz mmyśle, że zepsułam za dużo znowu i wstydzę się siebie, tego, że wszyscy się tak ekscytują wszystkim a mnie nic nie obchodzi, że nigdize nie pasuje.. Próbuje Sama sobie wymierzać karę,bo mam straszne poczucie winy i wstydu, że zawsze siebie i innych rozczarowywuje.. Co wam pomaga iść do przodu? Po co idziecie do przodu?

Gość gość
ja idę do przodu dzięki nogom :) najpierw stawiam prawą przed lewą a potem lewą przed prawą a później prawą przed lewą i tak dalej aż dojdę :P

Gość gość
To, ze nie moge byc non stop w stagnacji. Zycie uplywa, lata leca a ja mam byc gorsza, wroc, czuc sie gorsza bo sie czegos boje? Doszlam do wniosku, ze lęk nie moze mnie powstrzymywac. Inni prą do przodu, i ja tez chce. Pomagaja pozytywni ludzi wokol.

Gość gość
tarcie pozwala na chodzenie do przodu na bok ii cofanie sie

Gość gość
zapraszam na tarte :classic_cool:

Gość gość
bo mam taki charakter, że jak coś już mi się uda to stawiam poprzeczkę o oczko wyżej. Osobiście twierdze, że wiele od siebie nie wymagam, stawiam cele "z marszu", a potem okazuje się, że wszystko mi się udaje. Metoda małych kroków.