Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika444

Czy to koniec związku? Pomóżcie

Polecane posty

Gość dominika444

Hej:) Przez ostatnie 2 tygodnie spotykalam sie z chlopakiem, ktory dosyc czesto pil, palil codziennie marihuane i ćpał. Wszystko było ok gdy pewnego dnia sie nic nie odzywal i jak zapytałam o co chodzi to odpisal mi ze to nie ma sensu zebym dała sobie spokój i że to wszystko sie za szybko działo, że był ciągle na bombie a jak go faza puscila to czar prysl, to by jego słowa. Kazal dac sobie spokoj i odezwac sie za tydzien jak bede o nim pamietac to pogadamy a teraz musi wszystko sobie poukladac w głowie. Juz wczesniej zamilk na jeden dzien i stwierdzil ze to z nim jest problem i nie chce zebym go znala takiego jak teraz. Dziwnie sie zachowuje. Najpierw mu zalezy , poznaje mnie z rodzina , mowi ze kocha a dzis mi wyskakuje z takimi wiadomosciami. Mowil ze ma jakie powazne problemy ale nie moze nikomu o nich powiedziec b nie chce martwic. Co o tym wszystkim sadzicie? Specjalnie tak napisal zebym sie odezwala za tydzien zebym mu dala spokoj?

Gość gość
mysle ze koniec to muj nómer gg 682436826265 napisz pogadamy doradze ci jak walczyc o ten związek

Gość dominika444
mam 23 lata smoliste stolce i śluz w odbycie. Śluz nie pojawia się zbyt często, ale czasem są to nawet gazy ze śluzem. Smoliste miękkie stolce miewam raz za czas, zwykle przyczyną było jedzenie, które zjadłam dzień wcześniej, jednak dziś był taki bez przyczyny. Mam częste wzdęcia, uczucie pełności czasem refluks. Czasem odczuwam też łagodne bóle w jelitach raz z prawej raz z lewej strony lecz częściej z lewej. Zauważyłam też że ostatnio szybciej się męczę. Kiedy próbowałam uregulować trawienie błonnikiem miałam tylko biegunki. Czy to może być rak jelita? IBS? A może wrzodziejące zapalenie, lub Leśniowski-Crohn?

Gość dominiae7e747844
dzieki:) zaraz sie odezwe na gg