Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbierac sie po zdradzie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, on ma 23. Bylismy razem ponad poltora roku bo od lipca 2013 a znamy sie od 4 lat. Nasz zwiazek byl piekny i nie spodziewalam sie ze kiedys sie skonczy. Jestesmy zupelnie inni ale tym uzupelniamy sie, uwielbiamy sie wkurzac ale gdy bylismy sami widac bylo u nas bezgraniczna milosc. Nie chodzi tu o moj/jego wyglad. Pewnego dnia gdy wrocilismy z weekendu w innym miescie, ja bylam w domu przegladajac instagrama natknelam sie na jego zdjecie calujacego sie z jak myslalam moja dobra znajoma. Przezylam szok. Zadzwonilam do niego a on powiedzial ze to prawda, spotyka sie z nia od paru tygodni. Mialam ochote sie zabic. Nie rozumiem dlaczego mi to zrobil. Jeszcze dodam ze to z nim stracilam dziewictwo, bylam mu oddana w 100%. Ostatnio (wczoraj) widzialam ich razem na miescie, widzialam jak na nia patrzyl, dobrze znam ten wzrok, pelen szczerosci, milosci i uwielbienia. Kiedys patrzyl tak na mnie...

Gość gość
szybko

Gość gość
Ale ja go caly czas kocham..

Gość gość
zdrada emocjonalna o ktorej piszesz, jest duzo gorsza od zdrady fizycznej sam jej doswiadczylem i wiem co czujesz... tyle ze u mnie po 6 latach...

Masz na całe szczęście tylko 19 lat. Całe życie przed Tobą dziewczyno. Jakoś Ci przejdzie-musi. Nie poddawaj się. Walcz. Zranione serce kiedyś się zagoi. Też życzę powodzenia :)