Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek1837733

Jestem w ciazy ale nie wiem z kim :(

Polecane posty

Gość smutasek1837733

Czesc dziewczyny. Dowiedziałam sie dzis, ze jestem w ciąży. Problem tkwi w tym, ze nie wiem czy z moim byłym czy aktualnym chlopakiem ktorym sie spotykam smutas.gif Cykle mam przewaznie 29-33 dni. Z moim byłym chlopakiem byl stosunek przerywany w 9 dniu cyklu(wtedy sie rozstalismy) :/ a z moim aktualnym w 21 dniu cyklu z tym, ze nie zdazyl wyjac penisa i spuscil mi sie troche do pochwy a reszte na:(wiem wiem, pewnie bedzie zaraz pisac ze jestem puszczalska ale teraz nic nie poradze ze tak wyszlo. Jak sadzicie w ktorym dniu cyklu moglo dojsc do zaplodnienia? prosze nie najezdzajcie na mnie tylko szczerze odpowiedzcie smutas.gif

Gość gość
Ja byn raczej obstawiala ze z byłym.... a swoją drogą to żeby zdarzyć się rozstać z jednym, Poznac drugiego, zacząć z nim sypiac i wszystko w mniej niż dwa tygodnie to niezły rekord...

Gość flower333
Wiem i bardzo tego żaluje ale teraz juz za pozno

Gość gość
Szybka jesteś nie ma co. Teraz masz problem a mogłaś drugiemu nie dawać to byś wiedziała. Ja obstawiam byłego.

Gość gość
Ale pocieszę cie zawsze można zrobić test na ojcostwo tyle, że to twój facet musi

Gość gość
hej flower a zapomnialas juz ze mi w miedzyczsie doopy dawalas

Gość gość
to jesteś flower czy smutasek czy znowu jakiś podszyw lub prowo?

Gość flower333
haha bardzo smieszne

Gość gość
My tym badziej nie wiemy z kim jestes w ciazy. ;) Powiedz swojemu obecnemu chlopakowi, ze jestes w ciazy. I, ze szanse sa 50/50, ze jest to jego dziecko. To samo powiedz swojemu ex. A po urodzeniu dziecka test pokaze kto jest jego biologicznym ojcem. I bedziesz wiedziala na 100%.