Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duży problem wspólne spanie

Polecane posty

Gość gość

Ludzie nie wiem co mam robić. Mam bardzo wstydliwy problem. Niedługo wyjezdzam z moim chlopakiem na weekend. Jest to nasz pierwszy taki wyjazd, gdzie spędzimy razem całą noc. Wstydze się strasznie, bo podobno strasznie w nocy chrapie, tzn tak mówią moi domownicy, bo ja tego nie słyszę:( Co ja mam zrobić?????

Gość gość
Ja mam dokładnie ten sam problem. Myślałam że to może krzywa przegroda nosa ale byłam u laryngologa i powidział mi że nie mam skrzywionej przegrody i nie wie dla czego chrapie dodam że nie jestem osobą otyłą. Może obciąć sobie ten mały języczek w gardle?

Gość gość
staraj się spać na boku, chrapie się wyłącznie śpiąc na wznak, albo po prostu uprzedź faceta - różne ludzie maja przypadłości :)

Gość gość
Ja to zawsze obracam w zart fakt, ze chrapie. A chrapie kazdej nocy ;) Podczas jakiejs smiesznej sytuacji czy luznej rozmowy, kiwam paluszkiem i z usmiechem na twarzy mowie, ze uwaga... bo ja chrapie, wiec przygotuj sie na nocne dzwieki, ktore niekoniecznie sa wynikiem seksu :D I wiesz co sie wowczas okazuje? Najczesniej faceci odpowiadaja, ze oni rowniez chrapia :D chyba 90% tak odpowiedzialo. Glowa do gory, jak kocha, to i nawet Twoje chrapanie polubi, a przynajmniej z usmiechem zaakceptuje. Don't worry girl!

Gość gość
Moj mezczyzna tez chrapie. Na naszym pierwszym wspolnym weekendzie chrapal zaraz jak tylko zamknal oczy. W ogole mi to nie przeszkadzalo. Uroczo bylo sie do niego przytulac. A gdy rano zapytal - Chrapalem? Z cala stanowczoscia odpowiedzialam - Nie :) Chrapanie to nie problem. Gorzej jakbys lunatykowala i w tym lunatycznym transie dzgala ludzi nozem.

Ja męża wysłałam do kliniki mml, tam specjalizują się w wyleczeniu przyczyn chrapania. http://w w w.niechrapanie.pl/

Gość gość
Słyszałam że chrapanie leczy się laserem. Tez mam podobnie i zamierzam się wybrać na leczenie.

Gość pergolka
Tak na szybko to nie wiem czy można coś z tym zrobić - można zorganizować poduszkę,ale to nie kazdemu pomaga. I tak musicie pomyslec o jakims rozwiązniu mdycznym bo to nie chodzi tylko o hałas ale o jego zdrowie - zobacz jakie mogą byc konsekwencje - https://www.facebook.com/Certus.Prywatna.Lecznica/app_1399292180283318 i te zabiegi implanatmi, o którym piszą jest tez fajny i w zasadzie "kosmetyczny"

Gość gość
ja też mam problem z moim ojcem ma chyba polipy czy coś mamy czteropokojowe mieszkanie oczywiście rodzice śpią od dzielnie jak się nawet zamknie drzwi od pokoju ojca to i tak strasznie słychać jakby ktoś zarzynał świniaka :(