Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wloski na posladkach.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Za 3 lata bede pelnoletnia. W okresie dojrzeeania (wczesniej nie mialam) wyrosły mi wloski na posladkach, od karku az do posladkow (tylko prosto po linii kregoslupu). Male, mnaja moze 6-7 milimetrow. Co mam zrobic? Ze wzgledu na to, ze mam brązowe ciemne wlosy, ciemne brwi i ciemne rzesy rosna mi wloski koloru brazowego. Gdy popatrzy sie przy swietle to widac. Mam tez paseczek kolo pepka, ale to gole tak samo jak nogi, miejsce intymne czy pod pachami. Od karku az do posladkow (na posladkach tez). W inny miejscach to tylko milimetrowe wloski, max 3 milimetrowe. Czy mkge kregodlup, pupe oraz kark i troszke ramiona smarowac kremem do depilacji np.veeta? Czy mam sie skonsultowac z lekarzem? Chyba, ze to dziedziczne, jestem jedyna dzjewczyna sposrod dwoch braci. I urkdzilam sie pod koniec 7 mjesiaca. Prpsze o porade :)

Gość abstra
pewnie jak sie uprzesz to lekarz Ci da hormony, ktore powstrzymaja nadmierne owlosienie, ale szczerze mowiac nie wiem czy warto...

Gość gość
Czy lepiej rozumiem kremem depilacyjnym regularnie? :) czytałam w necie, ze to moze byc jakis guz czy cos i przestraszyłam sie baaardzo .. bo bedąc z jakims chlopakiem boje sie jak zareaguje , ale też np. Sukienka i kark. Pozdrawiam