Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olusia xd

Anal

Polecane posty

Heeej . Mam pytanie dotyczące właśnie takiego sposbu masturbacji. Czy macie jakieś ulubione pozycje jak masturbujecie się analnie:? Chciała bym wypróbować tą technike ale nie wiem jak zacząć szukałam na różnych forach i troszkę wiem ale nie wiem czym najlepiej to wykonać i jak :c

Gość gość
Po co masz się kotku masturbować analnie, jak chcesz to ja chętnie włożę Ci w dupcię :)

Gość gość
Ile masz lat Olusia?

Gość brunetkamała
Ja zaczęłam najpierw muskać otworek paluszkiem który był mokry od c*pki. Bawiłam się tak kilka dni aby sprawdzić czy daje mi to przyjemność.

Mnie poprosiła kiedyś o to zaufana przyjaciółka tylko oczywiście nie pozwoliła na penetrację moim małym tylko wibratorkiem, którego pożyczyła od współlokatorki (podobno pożyczyła). Poszliśmy kupić żel intymny, tego nigdy za wiele :) Ładnie się wypięła, dobry nastrój, wysmarowaliśmy wszystko co trzeba żelem. Z początku musiałem być delikatny, później z wyczuciem poszło luźniutko. Czułem aż drżała cała. Myślę że powinnaś zainwestować w taką zabawkę, nie dużą zbytnio. Lub wykorzystać coś podobnego o gładkich kształtach. Oczywiście jak trzeba mogę pomóc.

Gość gość
Wejdz Olusia na SU i zobacz jak dziewczyna wsadza 5 palcow w anal!

Gość brunetkamała
Następnie próbowałam delikatnie włożyć paluszka ale tylko troszkę

Gość brunetkamała
z tym paluszkiem też bawiłam się kilka dni ale za każdym razem muszę być dobrze podniecona i rozpalona

Gość brunetkamała
chcę spróbować seksu analnego ale jeszcze tego nie robiłam dlatego póki co próbuje sama sprawdzić czy podobają mi się takie zabawy

Gość gość
ja nie wiem co w tym moze byc przyjemnego. ale zycze owocnych prob

Gość brunetkamała
jedni mówią ze jest fajnie i inni ze niekoniecznie ale jeśli sama się nie przekonam to nie będę wiedziała

Gość brunetkamała
tylko proszę nie dokładaj widelca;) z tym jest właśnie problem chyba jest za wąsko

Gość brunetkamała
próbowałeś?

Gość brunetkamała
częściowo Twoje odczucia znam ... wąsko;) a podobało się Twojej partnerce? Jak jej wrażenia?

Hmm, myślę że jest na etapie palca tam, tzn przyjemnie, perwersyjnie a nie przy tym nie powodujące bólu. A jak ma ją boleć analna penetracja to raczej nie ma sensu, nie naciskam w każdym razie na to.. Być może jest tak, że jakaś grupa kobiet która lubi anal, lubi tez trochę bólu albo takiej dominacji, ciężko powiedzieć.

Gość brunetkamała
póki co mi też ciężko ustosunkować;) się do tego. Pewnie masz racje ze początkowe zabawy wcale nie oznaczają ze polubię ten rodzaj seksu. Ale rozmowa z Tobą o tym była przyjemna. Dobranoc

No właśnie, a poza tym jeden nieostrożny ruch i można do tego zrazić kobietę na długo. Lepiej się nie spieszyć z tym Tak, jutro pobudka przed świtem, erotycznych snów ;)

Gość brunetkamała
Dziękuje i wzajemnie

Gość gość3333
Mojej się podoba taka zabawa. Jak się nakreci, zaczyna sobie pomagać palcami i kończy szybciej niż ja ;)

Gość gość
brunetkamała ile masz lat?