Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropnie mnie potraktował gdy zorientował się ze mam penisa!

Polecane posty

Gość gość

Jestem roztrzesiona i załamana całą noc Nie spałam. Jesteśmy razem od 7 miesięcy on mnie zawsze adoroqal szanował a dziś gdy był romantyczny wieczór i nasze pierwsze zbliżenie on spytał co to jest.. . Lezelismy w łóżku w bieliźnie dotknął i się przeraził zaczął mnie wyzywać od zboczencow ;( to Nie moja wina taka się urodziłam on wyszedł trzasnLal drzwiami...

Gość gość
Ja to bym ci jeszcze zyć skopal zato ze kpiny se robisz zboku j****y tfu!

Gość gość
Jestem kobietą a ty skoro chciałbyś mnie bić to jesteś zwykłym tchórzem i damskim bokserem

Gość gość
Psycholu kobieta ma pipe nie jaja. Jak tego niewiesz toś głup. Do psychiatry spadaj.

Gość gość
Coraz częściej nosiciele pały są c*****i, a ciotki mają jaja. Takich czasów doczekaliśmy.

Gość gość
Dzięki persefona jedyna normalna na temacie reszta ma poziom wiedzy jak chłop panszcyzniany ;/ mam wszelkie cechy kobiece, jestem drobna, mam delikatna skórę, normalny biust, włosy tylko na głowie i do tego gęste, wyglądam jak 100%kobieta tylko ten członek... Przez to nigdy nie byłam u ginekolog i nadal jestem dziewicą a mam już 23lata

Gość gość
Nie wyglądasz jak kobieta bo masz penisa :) Jesteś potworem. Pewnie wrócił do domu i wymiotował całą noc :)

Gość gość
To wy jesteście potworami co ma zrobić ta biedna dziewczyna wg was?! Zabić się? Ciekawe czy wy jesteście idealni

Gość gość
Up