Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie proszę ??!!!! Halo !

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem ponieważ mam bardzo mocny sen chodź bardzo sie staram przysypiac a nie usypiać bo mam miesięczna córeczkę i czasem śpię ona już jakiś czas płacze a ja nie słyszę pomijając fakt partnera bo jego już w ogóle nie dobudze niczym ... Jak moja mama przychodzi to spi czasem i mowi ze Mala tyle płacze przychodzi do pokoju i mnie budzi a ja nic miała któraś taki problem jak mi pomoc ??

Gość gość
Kup monitor i postaw u siebie na pełny regulator. Nie martw się, zdarza się niektórym. Partnerowi daj kopa żeby się wyczulił na odgłosy. Kopnij w goleń jeśli trzeba żeby dupsko ruszył :-)

Gość gość
Jak to możliwe żeby miec taki mocny sen?Mnie budzi każde kwilenie córeczki.To jest chyba jakas choroba ze tak mocno spisz.A jakby bylo wlamanie czy pożar to co wtedy?Pij na noc kawę lub colę.

Gość gość
Bez przesady jakby był pożar czy właśnie usłyszę ale jak Mala czasem tylko mruczy a mógłby jej cis być i wtedy nie usłyszę tfu tfu głośny już płacz słyszę a kawy i coli nie mogę karmie piersią a poza tym po takich trunkach sypiam nawet lepiej ;) mam detektor oddechu nianie i chyba wszystkie specyfiki dzisiejszej technologi ale chciałabym naucz sie na delikatne dziwieki mojej małej Reagować :( generalnie przed ciąża byłam mega śpiochem dziś od półtora miesiaca sie nie wysypiam nie odpoczywam wiadomo a partner gdzie tam on ma takie zrywy w nocy obudzi sie na chwile mowię ze będzie karmić a on ok i znowu usypia budzi sie za godzinę ja dalej usypiam Mala bo nie chce spać a on już jej sie odbiło ? A ja tak ponad godzinę temu a myślal ze usnął 20min temu ... Wtedy ona już usypia i on mowi no jak ładnie usypia a nie widzi ze ja już od ponad godziny ja usypiałem i tak to jest ...