Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heroicos

kobieta odmawia seks i nie tylko

Polecane posty

Witam. Mam problem z dziewczyną od około 2 lat odmawia seksu i jakich kolwiek pieszczot. Jak się uda man kochać 3/4 razy na rok to jest naprawdę dużo i zazwyczaj nie uda man się skończyć bo albo jej przejdzie ochotę w trakcie albo ja coś zacznie boleć. Zdążą się tak ze po grze wstępnej ma już dość i trzeba skończyć. Rozmawiałem z nia czemu tak się dzieje czemu ciągle nie ma ochoty. To odpowiedziała ze jest zmęczona po pracy i jeszcze musi wszystko robić sama w domu albo nie chce zostać potem sama jak idę do pracy na noc. Oki postanowiłem coś z tym zrobić. Sprzątam gotuje chociaż wie ze tego nie znoszę robić itp. Teraz wraca do domu nic nie robi nawet dostaje obiad/kolacje do stołu staram się żeby była miła atmosfera. Lubi bardzo masaże to tez zacząłem ja masować. Efekt jest taki ze czasami usłyszę dziękuję i na tym się kończy. New się dowiedziałem ze seks nie jest potrzebny w związku. A i nie trwa to tydzień tylko juz 3 miesiące się staram.

Gość gość
herioicos-ta dziewczyna CIE NIE KOCHA!pary ktore sa ze soba SIE NAWZAJEM KOCHAJA.I maja zex prawie codziennie.ona nie ma nigdy ochoty?To znaczy ze cie nie kocha,jestes nie podniecajacy i masz malego ptaka.Jest TOBA ZMECZONA?Teskni za kims innym. Ona powinna zostac zakonnica.A TY SPIE////PSZAJ jak najdalej od niej.Zostaw ja ,szukaj kogos normalnego .Szukaj dziewczyny ktora cie pokocha!nie trac czasu na ta dziwke.

Gość gość
Nienawidzisz sprzatac i gotowac... No do tej pory robily to krasnolutki za ciebie... Bedziesz mial seks to nic nie bedziesz robil... Kolejny leniwy typ... Wez pieprz wlasna mamusie, a nie zawracasz glowe innych kobietom, z ktorych chcesz zrobic swoja mamusie z opcja d*******.

Nie chce zrobić z niej kobiety do sprzątania dobrze wie ze jak chce może zatrudnić sprzataczke

A można wiedzieć jak się realizujesz mając taką partnerkę ? Chodzisz na bok, do prostytutki, czy ręcznie ? Kochasz ją ? Na dłuższą metę nie widzę przyszłości w takim związku :( Ona powinna sobie znaleźć faceta impotenta i będzie szczęśliwa. A Ty dopasowaną partnerkę :)