Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babeczkaka

Reclinic Warszawa PILNE!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Babeczkaka

Witam. Czy są na tym portalu osoby, które korzystały z usług centrum medycyny estetycznej Reclinic w Warszawie? Planuję skorzystać u nich z zabiegów laserem frakcyjnym CO2, by usunąć z twarzy blizny po trądziku. Dzwoniąc do tej kliniki załapałam się na promocję 500zł za zabieg na całą twarz, cena bardzo niska w porównaniu z tym co oferują inne kliniki. Bardzo prosiłabym o opinię na temat tego miejsca, czy pracujący tam są profesjonalistami?

Gość gość
SZCZERZE ODRADZAM , robiłam zabieg laserem, usuwanie naczynek 2 razy byłam poddana bardzo bolesnemu zabiegowi, który nie dość, że nie przyniósł żadnych efektów to jeszcze pogorszył wygląd miejsc poddanych działaniu lasera. Normalnie w każdej przyzwoitej klinice za nieudany zabieg zwraca się pieniądze ale nie w tej. Tutaj zwodzą klienta, oszukują, i tylko czekają na zniechęcenie osoby, której się to należy. Ceny niskie już na wstępie powinny każdemu uświadomić, że sprzęt jest kiepskiej jakości a zabiegi są przeprowadzane nieprofesjonalnie.

Gość gość
Ja robię w re clinic depilacje laserem diodowym i jestem nawet zadowolona z efektów. Jedyny minus to, ze dziewczyny, które to wykonują nie są za bardzo dokładne i często mam pominięte niektóre partie. Moim zdaniem powinny to robić wolniej dokładniej. Moja koleżanka również miała tam robioną depilację i jest bardzo zadowolona. Dopiero po 2 latach pojedyńcze włoski zaczeły jej odrastać.