Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Samotna kobieta w zyciu sobie poradzi. Samotny męzczyzna niestety zginie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Silene skoro tak uważasz, to wyjdź na miasto i popytaj bezdomnych dlaczego mieszkają na ulicy, a dowiesz się że w 80% przypadków, to kobiety tak ich załatwiły. Że gdyby nie ich kobiety, które kiedyś mieli i które ogołociły ich ze wszystkiego po rozwodzie, to liczba bezdomnych byłaby o 80% mniejsza. To jest fakt niestety. Z Biedactwa:(

Przecietny Polak zginąłby w minutę w świecie arabskim, bo: w takiej Arabii Saudyjskiej, Pakistanie, Afganistanie bieda aż piszczy, ludzie mieszkają w ciemnych norach bez prądu INTERNETU, gier komputerowych, bieżącej ciepłej wody. Nawet jak Polak się nie myje, to wygody mieć musi, a od internetu jest z reguły uzależniony. Muzułmanie nie piją alkoholu, dla przeciętnego Polaka to jak wyrok śmierci. Ekstremiści kryją się w jaskiniach w górach, biegają jak poparzeni po tych górach z kałachami, przeciętny Polak bez kondycji umarłby po godzinie z wyczerpania i niedotlenienia :-).

Gość gość
Moze sie i myja, ale pochodzvie troche po tych krajach w malych miastach, brud, smrod i nedza. Ten co podaje za przyklad idealnego panstwa kraje arabskie to kompletny ignorant, ktory nigdy tam nie byl, a bieda dla niego jest jak musi isc do pracy i zarobic na kobiete i wlasne dzieci... Idz chlopie lepiej do prostytutki taka raz wezmie kase a potem juz nic od ciebie nie bedzie chciala, a nie, najpierw zawracasz glowe zwyklej dziewczynie, bo hipokryta zakompleksiony jestes, a potem placzesz nad swoja dola, ze kobieta i dzieci maja potrzeby...

Gość gość
Ja nie podałem tego za przykład idealnego państwa, czytaj ze zrozumieniem!!! Napisałem że sposób postępowania dzisiejszych kobiet i coraz to większe wymagania wobec facetów, doprowadzą z czasem do tego, że światem będą rządzić radykalni muzułmanie, którzy to swoje kobiety traktują gorzej niż swoje kozy, ale mimo to rozmnażają się na potęgę i rozsiewają się po całym świecie, to ich główny atut. Póki kobieta nie miała tylu praw co teraz (choćby za komuny), to jakoś ten świat wyglądał, nie było tylu rozwodów, samotnych matek, itd... same doprowadzacie do destrukcji żądając coraz to więcej.

Gość gość
Kobieta wychowana na wsi jest zaradna potrafi domem sie zajac i w polu ciezko pracowac wiele zeczy sama potrafi robic a tu fachowca nie bardzo znajdzie. Nie jeden facet przyjezdzajac z miasta nie potrafi zrobic to co kobieta. Taki facet miastowy to nawet nie wie jak jak o drzewo na opal zadbac nawet nie odrurznilby rodzajow drzewa . I jest wiele innych rzeczy ktore trzeba umiec i sie na nich znac

a kafe widzę poziom ameby nadal rozpatrujecie indywidualne jednostki na podtawie tego czy mają wydrążoną waginę czy majtającego fiuta

Gość gość
Za komuny to ty chyba w pieluchach chodxiles tyle o niej wiesz... Za komuny kobiety mialy wiecej praw niz maja teraz w PL. Mogly bez problemu i zadnych scigajacych ja umoralniakow dokinac aborcji, sterylizacji, mogla sie uniezaleznic od toksycznych maltretujacych ja rodzicow, tesciow czy meza. Za komuny mogla bez problemu dostac prace, zmienic ja, dostac mieszkanie. Jak zglosla ze maz ja maltretuje, to przyjechala policja i delikwenta spaliwali, ze juz wiecej nie musieli przyjezdzac, bi nastepny raz zabraliby go do paki i juz do domu by nie wrocil... Teraz kobieta jest traktowana jak przedmiot, krowa rozplodowa. Ma mniejsze wynagrodzenie nawet jak pracuje ciezej od faceta. Nie moze przez to uniezaleznic sie. Musi zyc z katem pod jednym dachem, bo policja ma w d***e co sie dzieje. Taka to nowoczesnosc. Chce sie rzec: stalismy nad przepascia, ale Zrobilismy wielki krok naprzod ....

Gość gość
Tobie, co chcialby jak u arabow, prwnie sie podoba jakas sasiadka, ktora cie olewa, a tak bez konsekwencji bys sobie ja zg****il i jeszcze to ona bylaby ukamieniowana za cudzolostwo a ty poprostu juz bys mogl sibie zg****ic nastepna jaka ci sie spodoba, moze 9 letnia dziewczynka ci sie marzy?:P tylko ze u arabow mali chlopcy tez nie sa bezpieczni, tam sa wioski, gdzie mali chlopcy maja tzw opiekunow i zanim dorosna nie raz dostaja fiuta w d**e... Podoba ci sie?... Zasciankowy p*****lcu?...

Gość gość
Silene, Iluż to masz synów,że dajesz dobre rady jak ich wychować,by nie byli niezaradnymi,zaniedbanymi, nieciekawymi typami?

Gość gość
Kto takie bzdury wymyśla? Facetowi do szczęścia wystarczy seks i jedzenie, niczego więcej nie potrzebuje. A oczekiwania kobiet są zdecydowanie większe i na pierwszym miejscu jest kasa, więc kto prędzej zginie bez drugiej płci? To faceci odwalają najcięższą robotę, kobiety przychodzą tylko na gotowe i oczekują opieki.

Gość gość
A ja tam sobie bez faceta swietnie radzę :)

Nie daję żadnych rad jak wychowywać syna :-). Syna nie mam i nie chciałabym mieć, zdecydowanie wolałabym córeczkę :-).

Gość gość
kiedy w tym kraju skończy się stawianie kobiety na piedestale? Mężczyźni to nie tylko *****cze, piwosze, lenie itp. Mężczyźni sami gotują, sprzątają, samotnie i sami zajmują się dziećmi, potrafią szyć itd. Ale oczywiście tacy mężczyźni są dla was niemęscy bo np. jest niepijącym Polakiem a Wy takich nie chcecie!

Gość gość
temat napisany na podstawie stereotypów matki polki i ojca nie umiejącego nawet wody ugotować na herbatę. Czasy się zmieniły Teraz to kobiety nie zajmują się w domach niczym zaś mężczyźni nie tylko radzą sobie świetnie to stają się coraz lepszymi ojcami.

Gość gość
Silene 2015.01.12 Rozpieszczona córeczko nie wiesz nic o mężczyznach kompletnie zajmij się zabawą lalkami

Gość gość
Z doświadczenia wiem że jest inaczej, sam jestem singlem, mam koleżanki singielki... ja jem w domu, bo sobie gotuję, chodzę na siłownię, jak mam czas to sporo podróżuję. Większość moich koleżanek z pracy je na mieście, a wolny czas spędzają głównie na lataniu po klubach, chlaniu i bzykaniu się z byle kim. Facet sobie bez kobiety dużo lepiej radzi niż kobieta bez faceta, poza tym kobieta zbyt długo w samotności nie wytrzyma, ona musi kogoś mieć, nawet gdy nie kocha.

Gość gość
tak to chyba sprawa chormonow?