Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka wciaz mi wyrywa dziecko i twierdzi ze zrobi wszystko lepiej niz ja

Polecane posty

Gość gość

Wychowuje dziecko samotnie mieszkamy z moja matka ona jest na rencie, ja nie pracuje jestem na macierzynskim matka siedzi cale dnie w moim pokoju i dziecka probuje uspić mała a tymczasem babcia sie pojawia i nici z usypiania, podlatuje z łapami i mowi daj daj ja ją uspie, babcia cie uspi, dziecko w ryk bo wiadomo pokazała sie twarz, jak jej mowie ze ma wyjsc to ona na to ze nie moze wytrzymac placzu dziecka i serce jej sie kraje:o jedzenie-wyrywa sloiczek lub miseczke bo podobno ona lepiej ją nakarmi ;o do kąpana pierwsza do spacerów pierwsza

Gość gość
to samo - szczera porządna rozmowa. powiedz ze ci sie to nie podoba i ze nie bedziesz dłużej tolerowac takiego zachowania, a potem stanowczość i konsekwencja jak dalej bedzie sie wtrącać.\ Skrajnie możesz pogrozić że się wyprowadzisz i dziecka abcia juz nie zobaczy ale to mowie juz skrajność. nie tylko dzieci czasem trzeba sobie wychować

Gość gość
lepiej zabiez jej dziecko bo potem bedzie do niej mowic mamo znam takie przypadki jak podrosnie to nie bedzie cie akceptowac tylko ja. bedzie uwarzac ja za lepsza. mozesz ja postraszyc ze jest zla matka bo zabiera ci dziecko

Gość gość
up

Gość gość
to zachowuj sie jak matka i stanowczo mów ,,nie''!