Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iberystyka zaocznie w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Moi drodzy, Chcialabym studiowac iberystyke. Dla siebie. Z powodu pasji. Jestem juz magistrem (wymarzone studia ukonczone lata temu), mam prace. Dlatego tez w gre wchodza tylko studia wieczorowe lub zaoczne. I stad moje pytanie - co sadzicie o iberystyce na SWPS? Jaka inna uczelnie w Warszawie polecacie?

Gość gość
up

Gość gość
Cześć. Jestem absolwentką SWPS, co prawda nie iberystyki a psychologii ale mogę Ci powiedzieć, że samą uczelnię bardzo sobie chwalę. Studiowanie tam to była przyjemność. Najbardziej cenię sobie to, że władze uczelni bardzo wspierają różne aktywności studentów, takie jak np. koła naukowe, które są świetną opcją dla osób, które pragną ze studiów wynieść jak najwięcej. Same zajęcia wspominam w większości jako ciekawe - chętnie na nie chodziłam. To co dla mnie było bardzo ważne to atmosfera panująca na SWPSie - studenci są tam traktowani poważnie i z szacunkiem - w przeciwieństwie do tego co często zastać można na innych uczelniach. Wiem co mówię bo miałam okazję studiować wcześniej jeszcze na dwóch innych uczelniach, publicznej i niepublicznej i nigdzie nie czułam się bardziej stłamszona i traktowana jak zło konieczne (zwłaszcza na tej publicznej tak było). Jeśli masz jakieś pytania odnośnie samej szkoły - chętnie odpowiem :)

Gość gość
Do 12:30 Dziekuj***ardzo! Wlasnie na tym mi zalezy - na ciekawych zajeciach, powaznym traktowaniu, prawdziwych studiach (nie dla "papierka").