Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaKafe

MATKI , ŻONY zmęczone życiem zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość AsiaKafe

Ktoś ma ochotę na rozmowę ...? O życiu dzieciakach , facetach i problemach

Gość judytka33
ja chętnie :) zaczniesz , może opowiesz coś o sobie ?

Gość AsiaKafe
Witaj :) Mam 39 lat , córkę , męża ....prace i mam dość tej monotonii ...;( Jestem zmęczona coraz bardziej praca , dom , zakupy , spanie i od nowa ...

Gość judytka33
również mam męża i dwuletniego synka podobnie jak ty czuje znużenie , przemęczenie i zawsze uciekam na to forum ;P

Gość gość
Ale los ..

Gość gość
takie zycie matki dom praca dzieci czas szybko mija jak sie nie chodzi do szkoly tylko obowiazki

Gość AsiaKafe
Pomyśleć , że kiedyś tylko szkoła była naszym obowiązkiem :)

Gość judytka33
dokaldnie , teraz to gorzej narzekajavy wiecznie maz , płaczące dziecko makarba ISTNA

Gość gość
przed wami matkami zadanie wychowanie dziecka ,moj syn skonczyl uj na 4,5 ma prace ciesze sie bo tak pil by i cpal ,dziewczyny tak jak zyja mlodzi a tak musi rano wstac do pracy itd widzi jak ciezko trzeba zarobic na chleb .W perspektywie czas mi szybko zlecial od jego ur do teraz .Wpajam mu wartosci etyczne itd Jestem tolerancyjna nie wtracam sie w jego zycie to jego zycie i doswiadczenia ale praca jest wazna Ztego czego nauczylam syna ciesze sie ze to przysfojil bo bedzie mu lzej w zyciu ,trzymajcie sie mamy badzcie dumne z swych dzieci i z siebie tez -mama

Gość AsiaKafe
Moja córka ma czternaście lat niby wychowuje się w dobrym domu , a już boje się co będzie dalej :)

Gość gość
hej ja mam 31 lat jestem po rozwodzie, mam dwoje dzieci. Nie przeszkadza mi monotonia dla mnie najważniejsze aby wszystko było w porządku. W pracy, w domu, żeby dzieci były zdrowe, żeby nie było problemów w szkole. Wtedy jest mi dobrze :) moje życie tak na prawdę to pasmo różnych akcji, dlatego ja lubię monotonię:) wtedy czuje się bezpiecznie bardzo mało jej miałam w życiu i doceniam to jaka jest ważna. Ale też nie lubię siedzieć na miejscu, teraz jest zima więc jest mało czasu, ale latem i wiosną wybywam z domu kiedy tylko mogę zabierając dzieci na rowery uwielbiam to, odpoczywam wtedy :) mam też to szczęście że jest u nas fajna plaża, więc często tam bywamy całe lato przemija w klimacie hawajow :) na prawdę nie trzeba wiele aby coś urozmaicić małym kosztem. Ruch to dobry sposób na poprawę samopoczucia :) urządzany też biwaki. Gdy dzieci są u byłego sobie długie wycieczki rowerowe z moim nowym partnerem, łącznie ze spaniem pod namiotem :) fajnie jest to ładuj***aterie na długo.

Gość gość
tak sobie marudzisz i narzekasz a zastanowiłaś się co byś naprawdę chciała robić w życiu, co by cię nie nużyło i nie męczyło

Gość gość
no, proszę wreszcie pozytywny post :)

Gość AsiaKafe
My mieszkańcy blisko gór - one też są pewnego rodzaju odskocznią . Kocham moje skarby męża , córcie , są dla mnie wszystkim , ale czasem mam ochotę wyjechać gdzieś daleko ...i zerwać kontakt z całym światem :) ale tylko czasem

Gość AsiaKafe
Mieszkamy *

Gość gość
zycie sie toczy dalej dzieci rosna jest sie zmeczonym a juto jest nowy dzien