Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netfacet39

Chyba przestałem kochać

Polecane posty

Gość gość
Typowe: za dobrze ci i szukasz dziury w calym. Gdyby zona nagle zaczela sie zachowywac jak ostatnia jedza, docenilbys ja natychmiast, jestem tego pewna. Brakuje ci adrenaliny w zyciu. Dobrze ci tu pisza, postaraj sie troche. Czy ty myslisz, ze wiecznie bedzie tak, jak w fazie zakochania? Naprawde nie potrafisz docenic stabilizacji i rodziny, ktora czeka na ciebie w domu? Moze ty sprobuj zone czyms zaskoczyc, bo zaloze sie, ze jestes nudny jak flaki z olejem. Aha, zapisz sie na jakis sport ekstremalny. Emocji ci, kurcze brakuje

Gość gość
jak zobaczysz u swojej zony brak zainteresowania soba i brak jakichkolwiek uczuc w stosunku do siebie to predko ci sie odechce miec takie dylematy ,ale wtedy moze bydz juz za pozno jak twoja zona bedzie zimna wredna suka ktora jest z toba tylko dlatego bo macie dzieci i inne np sprawy... a jak przestanie ja interesowac twoja dupa i ty sam to zobaczysz co to znaczy miec zona taka jak dawniej,a gdy przypadkiem zobaczysz ja z innym facetem do ktorego czule przytula sie i jest w jej glowie to szybko przejada ci zalosny czlowieku te wątpliwosci co do niej. a jak nie ogarniesz sie i sam nie bedziesz wiedzial czego chcesz dalej od zycia to zostaniesz sam jak palec na stare lata bo kazda kolejna kochanka bedzie tez chciala normalnego zycia a nie idioty ktory jak sie znudzi to szuka nowych wrazen... a jak ci sie chce dupczyc na boku to zrob to tak zeby zona nie widziala i nigdy sie nie dowiedziala ale szanuj to co masz bo jak stracisz to nie odzyskasz a jak odzyskasz, bedzie to inna zupelnie kobieta zimna i wyrachowana bo sam jej pokazujesz ze mozna zyc inaczej. moj maz tak jak ty kiedys postapil i z kochajacej zony dla ktorej istnial tylko on i rodzina stalam sie wredna podla suka.... ale jestem dalej z nim i musial wlozyc wiele wysilku zebysmy przetrwali. a jak sam nie wiesz czego chcesz to idz w cholere i daj jej szanse na ulozenie sobie zycia z kims normalnym a nie palantem ktoremu w mysl powiedzenia glowa siwieje dupa szaleje p******i sie w pale. mowie ci to z pozycji takiej wlasnie zony.

Gość gość
A ja uważam że masz nieatrakcyjna zone. Może po ciąży przytyla, brzuszek, rozstępy, biust zwisajacy? Nie wierze ze leżąc koło atrakcyjnej zony po czterech miesiącach nie staje ci. Na widok innych odrazu pełno w gaciach. Moze zabierz zone na siłownię, zostan z dziećmi jak ona chce wyjsc do fryzjera, kosmetyczki czy na basen. Która kobiet nie wyczuje ze cos jest nie tak skoro tyle przerwy w seksie? Wolisz sam się zaspokoic? Ile razy sie slyszy ze facet uprawiał seks z brzydką kobietą ale taką miał pod ręką a sperma uderzyła do mózgu? Jak można nie reagować na czulosci w lozku przez tyle czasu? Dla mnie nie realne po prostu kosmos

Gość gość
Gosc 9:31 wez ty kolo walnij się w czoło. Szanuj co masz ale na boku bzykaj inne? To jest szacunek? Co z ciebie za kobieta? Wsadz sobie rady w .... Jestem kobietą i jesli facet mialby sypiac na boku z innymi a do mnie wracać i udawac ze wszystko jest ok to wolalabym żeby w oczy powiedział że wszystko skonczone. Każda kobieta ma prawo do prawdziwej miłości. Która chce dzielić się facetem z inną? Jakaś desperatka jesteś. Swoją drogą chodze na silownie , w pracy otaczaja mnie faceci, jestem szczupłą blondynką z dlugimi włosami i mam cholernie zazdrosnego faceta. W zeszlym roku powiekszylam biust. A w związku bardziej mąż o mnie zabiega niz ja o niego. Czasem mnie meczy jego zazdrosc ale chociaż wiem ze mu na mnie zależy. A bez seksu nie ma spania. Najpierw przyjemność potem przytulanie i spac. Małżeństwem jestem 12 lat

Gość gość
on postepuje w mysl powiedzenia niewazne gruba czy chuda ...byle była cudza tylko wtedy mu stanie pala przy zonie nie choc sam pisze ze jest zgrabna atrakcyjna kobieta po prostu opatrzyła mu juz sie. chlopina szuka nowych wrazen i podniet a pomylilo mu sie z miłoscia. sam nie jest juz mlody a chcialby zrywac inne babki zalosna kreatura . tak dziala facet opatrzy mu sie jedna i chce mu sie innej co jakis czas...

Gość gość
Za spokojną ma żonę potrzebna mu z pazurem. Gdyby dawała powody do zazdrosci to by z oczu jej nie spuszczal a tak wie ze ma ją i ona okazuje to az za bardzo. Jest pewny ze jej nie straci. Gdyby musial się o nią starac uczucie by się pojawiło. Jedyne wyjscie z sytuacji posunąć zonie innego faceta. Jak mąż zobaczy ich razem to podziala. Nie potrzeba podrozy, bielizny i innych fetyszy

Gość gość
desperatko z długimi wlosami i powiekszonymi cyckami nie oceniaj mnie i nie wydawaj swoich sadow, bo za malo wiesz o mnie zle zrozumialas co napisalam autorowi tematu i mam troche dłuzszy staz. i uwierz mi moja droga ze powiekszone cycki nie sa gwarantem tego ze szanowny malzonek bedzie ci wierny po grob. bo jak pisze wyzej facet dziala wlasnie tak a nie inaczej ,coz z tego ze zazdrosny jest? myslisz ze to takie dobre jest i tego za duzo tez zabija. a teraz biegnij na siłke i zrob sobie pazurki nie zapominajac o usteczkach tylko nie przesadz z botoksem... bo wiesz jak to sie konczy nie?

Gość gość
Ale ja nigdzie nie napisałam ze biust daje mi gwarancje. Napisalam ze jeśli poczuje ze nic do mnie nie czuje niech mi to powie w twarz. Nie jestem zakompleksiona kobietą która popada w depresję z powodu odejścia faceta. Fakt nie jest miło zostać porzuconym przez drugą połowę ale życie toczy się dalej. Lubię ludzi uczciwych i szczerych. Bardziej będę go szanowac za szczerą rozmowe niz krycie się po kontach z kochanką. Z tego co piszesz wnioskuje ze facet bardzo cie skrzywdzil ale czy warto tkwić w takim związku? Czy da sie wybaczyc i zapomniec? Czy przy kłótni nie wypominasz facetowi zdrady? Wydaje mi się ze ja nie umialabym wybaczyc

Gość gość
A i jeszcze jedno botoksu nie używam bo nie mam takiej potrzeby. Jedyna ingerencja w moje ciało to piersi ale mialam prawo po wykarmieniu dziecka. Zapracowalam na to. A na siłownię większość moich znajomych chodzi wiec po co twoja zlosliwosc? Ludzie dbają nie tylko ze względów estetycznych ale takze zdrowotnych. No i zakonczmy tą wymiane zdań bo temat jest nie o mnie. Miłego dnia

Gość gość
Wyjedzcie na wakacje,zostawcie dzieci pod opieka tesciow i spedzcie trochę czasu razem...rutyna zabija zwiazek. A jesli to nie pomoze to idz do psychologa. Bo jesli podejmiesz pochopna decyzje byc moze bedziesz zalowal jej do konca zycia...zycze Ci powodzenia.

Gość gość
Chyba wyjazdy im nie pomagają. Pisał, że był z nią gdzieś i teraz tutaj pisze, więc nic to nie dało. Powinien zmienić nastawienie w sobie i dopiero potem ewentualny wspólny wyjazd. U mnie przynajmniej tak jest, że moja żona bardziej się cieszy kiedy na codzień jestem dla niej dobry, takie czułości, gesty. I kiedy tylko we dwoje spędzamy czas bez dzieci to już wgl jest świetnie. Wyjazd bez zmiany nastawienia jest bez sensu, żona wyczuje, że coś jest nie tak i będzie jej przykro. Same Karaiby nie pomogą. I facet, ona wszystko wie i czuje co się z tobą dzieje. One nie są takie głupie. Zobacz co ona robi dla ciebie, jest dobra i czuła. Ona już działa, a ty co ? Nie zrób z siebie głupka. Bo każda kobieta ma swoje granice wytrzymałości. I czy ona jest ładna czy nie jeśli kochasz bo kochasz to zmiany w jej ciele po dziecku nic nie powinny zmieniać w twoim nastawieniu do niej. Powinieneś mieć jeszcze większy szacunek dla niej. Nie wiem po co to piszę, bo zazwyczaj ludzi i tak muszą sami się sparzyć. Z mojej strony wszystko, powodzenia.

Gość netfacet39
Za jakiś czas wychodze z pracy . Tak tylko szybko tu zajrzalem . Pojade do centrum , odpuszcze sobie siłownie , pojade do zony , dzieci ... Odpowiadając na Wasze wcześniejsze pytania ... Żona jest atrakcyjna , ma budowę taka , ze zawsze będzie szczupła , długie włosy , zgrabnie nogi ... Problem w tym chyba , że przez tyle lat jest taka sama , ładna , atrakcyjna , ale mnie nie pociąga ... Zrobiłem się ostatnio zazdrosny , gdy kumpel mi powiedział , że mam nie narzekać bo on marzy o takiej kobiecie .. Wtedy pomyślałem w gruncie rzeczy , że nigdy nie będzie jej miał ... Chciałbym by było jak dawniej , przed tą drugą ciążą tylko jak to zrobić . Może dziś z ta bielizna cos wyjdzie , jak myslicie ?

Gość gość
jeżeli to ci pomoże to czemu nie :)

Gość gość
do pani z powiekszonymi cyckami ... nie mialam czasu wczesniej odpisac wiec po kolei. da sie wybaczyc ale zapomniec nie da sie to niemozliwe bo trzeba by reset se zrobic. da sie tez dalej bydz razem wbrew wszystkiemu jak np masz dzieci do wychowania i tysiace innych spraw ktore trudno jest ogarnac samej. po czyms takim jestes kims innym inna osoba innym człowiekiem zmieniasz swoj sposob postrzegania meza ,rodziny ,samej siebie . itd... i musisz wiedzec ze jak jest chec porozumienia dwojga to w imie dobra wyzszego tez da sie bydz ale zawsze patrzysz przez pryzmat tego co zrobil mazlonek poniewaz pisze z kompa nie moge na forum opisywac jak mnie to zmienilo. jest wiele rzeczy ktore bierze sie pod uwage zawsze mozna dac szanse na rehabilitacje ale wiesz to juz jest zupełnie inne zycie. ja byłam 13 lat po slubie jak mezowi odwalilo i nie poprawialam sobie ani cyckow ani nic bo nie bylo takiej potrzeby i nie ma chyba teraz tez. i nie pisze zlosliwie naprawde uwierz mi. a teraz jestem juz 22 lata w zwiazku z nim i jak widzisz da sie ale to jest juz zupełnie inne zycie inna bajka ale to przeciez on sam mi pokazal ze mozna zyc inaczej,rozumiesz mnie??

Gość gość
nie martw się facet....masz super babkę u boku. docenisz ją zaraz po tym jak w końcu kopnie cię w tyłek. ja też byłam w podobnej sytuacji. Tyle że to ja miałam jakieś pseudo problemy. W końcu się opamiętałam i odbudowaliśmy związek. Powiem ci jedno: zarówno u mnie jak i zapewne u ciebie problemem było to że było za dobrze. Mam nadzieję że sie ogarniesz.

Gość gość
Daj znać jak poszlo

Gość gość
powiedz lepiej ze szurnales juz jakaś sekret

Gość gość
Autorze lepiej powiedz żonie prawdę ona na to zasługuje

Gość gość
Bez sensu skoro już nie kocha to do jasnej anielki drugi raz sie nie zakocha! !! musi to już byc dlugo w twojej głowie !!! Ja odeszłam od meza kilka miesięcy temu za duzo mnie ponizal i rujnowal psychicznie. Wrocilam do niego bo ciągle straszyl ze sie zabije minęło od tego czasu kilka miesięcy i cooo ??,? Nie zakochalam się w nim poraz drugi mimo ze sie stara i wybiera mniejsze zło. A zmojej strony jest jeszcze gorzej nie kocham, nie chce jego bliskosci. Po prostu zaczelam sie nim brzydzic teraz zbieram sily na terapi. gdy dojde do siebie to odejdę raz na zawsze

Gość gość
netfacet39 miałam podobną sytuację, ale od drugiej strony, tzn. to ja jestem tą, którą facet się znudził. Byliśmy ze sobą długo (może nie tak długo jak Ty ze swoją żoną). Kiedy się rozstawaliśmy, powiedział mi jaki był powód. Teraz, po kilku latach ja mam ułożone życie, mam cudownego faceta, niedługo ślub itp. Do tej pory utrzymuję jako taki kontakt ze starymi znajomymi mojego byłego. On myślał, że to jego dobrzy kumple ale jak się okazuje chyba mnie bardziej lubią bo powiedzieli mi co on im o mnie mówił po tym jak się rozstaliśmy. Nagle stał się bardzo zazdrosny, bardzo go zabolało to, że znalazłam sobie nowego partnera. Widać to też po nim, dalej się widujemy ze względu na wspólne dziecko. Dobrze, że podejmujesz jakieś kroki aby to naprawić :) Nie życzę Ci abyś się znalazł w podobnej sytuacji jak mój były. Często jest tak, że nie chcemy tego, co już jest nieodwracalnie nasze, ale jak tylko to stracimy, ponownie tego pożądamy.

Gość gość
Nie mów jej o tym co czujesz, bo bardzo mocno ją to zaboli. Po tym co pisałeś wnioskuję, że ona już się domyśla, że pojawił się kryzys. My kobiety często reagujemy przytulaniem, całowaniem i pochlebstwami, pokazujemy jak bardzo nam zależy, kiedy czujemy, że coś jest nie tak. Nie mów jej jednak tego wprost, że jej nie kochasz. Możesz powiedzieć o kryzysie, podkreślając jednocześnie, że nie chcesz jej stracić i będziesz walczyć o Was. Ona doceni Twoją chęć i szczerość.

Gość netfacet39
Jestem zadowolony z zakupów. Sprzedawczyni pomogła wybrać mi coś ładnego dla żony i jak powiedziała 'na kobiecie wygląda jeszcze piękniej ' . Pomogę teraz żonie uspać małą i zobaczymy jak potoczy się wieczór. Kupiłem też wino, może porozmawiamy... Chcę by chociaż raz było jej miło... Może coś się we mnie odrodzi...

Gość gość
Napisz później co i jak ;) Trzymam kciuki, oby było więcej takich facetów, którzy się starają jak źle się dzieje.

Gość gość
Trzymam kciuki :)

Gość gość
tylko jej nie mow że nie kochasz bo będzie cierpieć i zniszczysz wieczór

Gość gość
Jaki jest sens w seksie na siłę? Jak jej nie kochasz to odpuść. Myślisz, ze żona nie wyczuje że udajesz? Przecież to widać no chyba, że widzisz cień szansy, wyobrazales sobie zycie bez niej?

Gość gość
Pozostaje mieć nadzieje, że nie będzie to seks na siłę. Może wino, atmosfera i inne rzeczy stworzą odpowiedni nastrój i autor tematu obudzi się rano jako odmieniony człowiek :)

Gość gość
autor coś nic nie pisze :(

Gość gość
Czyżby się nie udało? Moze bielizna sie nie spodobała?

Gość gość
a czemu miały pisać o tej porze? Spędza czas z żoną na pewno