Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netfacet39

Chyba przestałem kochać

Polecane posty

Gość netfacet39

Parenascie lat małżeństwa , dwójka dzieci jedno małe , stresujaca praca i uczucia , które przeminely . Przestałem kochać zone , chyba , tak mi się wydaje ... Momentami chce odejść , ale ze wzgledu na dzieci nic nie mówie , czuje , ze jestem nieszczęśliwy . Widzę , że zona mnie kocha , cieszy ja każdy mój okaz uczuć , cieszy się z głupiego buziaka na dobranoc ...przytula się mówi ze kocha , a ja nie potrafię tego odwzajemnić ...

Gość gość
zakochałeś się w innej kobiecie?

Gość gość
chyba to sie stole jak mu sie noge podpiluje

Gość gość
nie kochasz swoich dzieci?

Gość netfacet39
Nie , nie ma w moim życiu żadnej kobiety . Tzn teraz , gdy straciłem uczucia do żony każda kobieta mnie do siebie przyciąga jak magnez , ale żony nigdy nie zdradze mam taka zasadę . Dlaczego przestała mnie pociągać ? Nie wiem czy całkowicie ... po urodzeniu naszej drugiej córeczki w naszym małżeństwie zaczęło się psuć , potem niby było dobrze , ale zniknęło pożądanie , namiętność choć żona jest atrakcyjna kobieta , ostatnio kumpel mnie uswiadamial , że on by na rekach nosil taka kobietę .. Nie potrafię tak żyć , męczy mnie to ...wiem , że ona kocha , nie potrafię powiedzieć w prost co czuje , nie chce tez stracić dzieci ...

Gość netfacet39
Kocham dzieci nad życie i zawsze tak będzie , ale nie wiem jak na nowo zakochać się w żonie ... Nie wiem jak zmienić podejście do mojego małżeństwa , przestałem walczyć ...

Gość gość
Niestety też tak mam chciałabym odejść ale boję się powiedzieć o tym mężowi, ja mam dwoje dzieci jedno 8 lat drugie juz na swoim a może uciec gdzieś żeby mnie nie znalazł, wiem , to głupie ale co zrobić

Gość gość
A może to jednak ten kryzys wieku średniego, ja czasami tak myślę? Chociaż Ty piszesz , że Twoja żona Ciebie kocha to chyba dobrze . Mój mąż nie jest dla mnie dobry często mnie wyzywa i poniża i dlatego chcę to skończyć. bo może za zakrętem czeka ten jedyny

Gość gość
Autorze jak zacznie inny facet podrywac twoją żonę to zobaczysz jak szybko zdanie zmienisz. Tez tak mialam mąż uganial się za inną wyczulam to wiec uznalam ze koniec małżeństwa. Zaczął odwidzac moj znajomy wtedy to mąż stwierdził że jednak ja jestem jego całym światem. Dla dobra dzieci zostalam. Narazie jest ok choć niesmak pozostał. Dlaczego faceci walczą o kobiete jak widzą na horyzoncie rywala? Czy nie można z godnością się rozstac?

Gość gość
jak jest wszystko ok to szukamy dziury w całym,kombinujemy z nudow. a gdyby tak cos jej sie stalo,nie daj Boze,martwilbys się? gdyby zakochala sie w innym mezczyznie,odeszła by od ciebie z dziecmi,nie bylbys zazdrosny?

Gość gość
Wiesz , to nie takie proste musisz być pewien , że coś się wypaliło, a jeżeli niedługo to minie i uczucie powróci i zostaniesz sam

Gość netfacet39
Oby to był kryzys ... Ale chyba nie to trwa już od dłuższego czasu . Żona jest cudowną kobietą życzę jej mężczyzny , który będzie ją kochał tak jak ona kocha mnie ...Bo to widać , czuć ... Chciałbym jej odwzajemnić to uczucie , ale nie umiem ...

To dziwne, bo chyba z reguły podświadomie wiemy, czemu ktoś przestał nas pociągać.

Gość netfacet39
Oczywiście , że bym się martwił zawsze będzie dla mnie kimś bliskim , matką moich dzieci ... Nie wiem co bym zrobił jakby pojawił się w jej życiu jakiś mężczyzna ...

Gość gość
jej to powiedz

Gość gość
Jeśli tak jest jak piszesz to bądź uczciwy i powiedz jej prawde. Daj jej szanse na nowe zycie z innym. Niech nie traci czasu na kogos kto jej nie kocha. Jeśli tak się zachowasz będzie ok. Pisze kobieta. Ja chcialabym wiedziec, wcześniej czy później powiesz wiec zrób to juz dziś. Napisz jak poszło

Gość netfacet39
Tylko jak ...

Gość gość
Myślę, że codzienność i pogoń za forsa tez to psuje .Ja w tym roku byłam na wakacjach z mężem i córka w Chorwacji , myślałam że będzie super , że powygłupiamy się jak kiedyś wypijemy winko nad morzem wieczorem ale mój mąż cały czas był naburmuszony i tak ciągle właściwie jest i ostatnio też mi się już nie chce go zadowalać poprostu mam dosyć a najgorszy jest sex męczę się okropnie i co dalej zrobić

Gość netfacet39
Boje się , że żona się zalamie . Mamy malutką córeczkę ona nas potrzebuje ...

Gość gość
No tak jak tu naposales ze zawsze będzie dla ciebie bliska ale jako matka waszych dzieci jako znajoma ale nie jako towarzyszka życia. Mysle ze slowa same przyjdą. Najważniejsze ze będziesz uczciwy wobec niej. Powinna to docenic. Na początku będzie jej trudno ale czas leczy rany a jak pozna kogos to będzie dziekowac Bogu ze jest z kims kto ją kocha a nie z kims bo wypada bo ma dzieci

Gość netfacet39
Do gość 18;57 w jakim jesteście wieku ?

Gość gość
Panietaj rozwód bierzesz z żoną nie z dziećmi. Jeśli jesteś dobrym ojcem to będziesz je odwiedzal

Gość gość
Nigdy , nie ma się pewności czy z inną kobietą będzie lepiej tu masz pewność, ze ktoś Cię kocha , może umowcie się sami do hotelu na romantyczny wieczór albo wyjazd

Gość gość
mam 38 lat

Gość gość
NIC JEJ NIE MÓW!

Gość gość
Bo to jest tak ze docenia sie to co się ma dopiero wtedy jak się straci. Autor kiedyś o tym sie przekona. Ale lepiej niech odejdzie niz jak ma byc z zona i roochac na boku. Jeszcze ja zarazi jakims świństwem

Gość gość
mysle ze to kwestia tego ze wiesz ze juz ja zdobyles ze ona nie daje ci zadnych powodow do zazdrosci bo gdybys nie mial kroliczka chcialbys go gonic.. faceci p*****la ze tego nie potrzebują...ale jednak kazdy facet musi czuc ze kobieta zawsze ma do kogo uciec wtedy czuja respekt i bardziej sie staraja

Gość gość
Narazie nic nie mów żonie , przemyśl to wszystko wiele razy , to jednak osoba którą, kiedyś kochaleś i chciałeś spędzić całe życie a może jeszcze kochasz i później będzie lipa

Gość gość
Gosc który pisze nic jej nie mów to napewno facet bo każda kobieta chciałaby wiedziec. Czy ktoś chciałby byc oszukiwany? Autorze chcialbys wiedziec prawde gdyby zona byla na twoim miejscu? Czy wolalbys zeby cie oszukiwala?