Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiedźmaZodiak

Horoskop na rok 2015

Polecane posty

Gość WiedźmaZodiak

Witam Was Serdecznie! Zajmuję się znakami zodiaku od wielu lat. Jeśli chciałybyście dowiedzieć się czegoś nowego o samych sobie lub o swoich bliskich na podstawie waszych znaków zodiaku to zapraszam do zapoznania się z filmami które przygotowałam możecie też pisać do mnie w komentarzach pod filmami a postaram się odpowiadać cyklicznie w formie wideo. Za postawienie horoskopu czy wróżby NIE POBIERAM ŻADNYCH PIENIĘDZY. Z racji tego że dopiero od krótkiego czasu zaczynam bawić się w publikowanie w internecie. Mile widziane będą wasze opinie na temat moich filmów więc uprzejmie proszę o wypowiadanie się na ich temat. Codziennie postaram się dorzucać dla was jakiś film. Jeśli ktoś chce otrzymać szczegółowy horoskop dotyczący Was samych bądź kogoś innego, podawajcie pełne daty urodzenia w datach pod ostatnim filmem. Pozdrawiam. Linki: Wkrótce kolejne filmy między innymi Jak wychować dziecko zgodnie z jego znakiem zodiaku. Miłego Oglądania!

Gość gość
a tutaj nie mozesz powrozyc? ;-)

Gość Katniss26
Dla osób zainteresowanych profesjonalnymi horoskopami mogę polecić -> http://wrozka.tv/horoskop . Sama czytam dość często.