Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merygold25

kto płaci?

Polecane posty

Gość gość
Ale chyba niewiele więcej ;) godząc się na spotkanie w hotelu po tym jak sugerował seks, nie spodziewaj się miłej rozmowy gdy odmówisz pójścia do pokoju. Czy ty go w ogóle znasz? Wiesz gdzie mieszka, gdzie pracuje, kim naprawdę jest? Czy jest ci to obojętne i liczy się tylko fajny seks? O poważniejszej relacji w razie co zapomnij, bo faceci takich dziewczyn nie szanują.

Gość merygold25
Zawsze jak się spotykamy to tylko w samochodzie lub w pubie dlatego też pomyślałam ze po prostu chce aby było bardziej milej. I nie musi to już skończyć się od razu seksem.

Gość gość
Ale sam ci to zaproponował, zaproponował też hotel, czyli pokój, a po co pokój i rozmowa o seksie? Facet chce iść z tobą do łóżka, jeśli ty też chcesz to idź, sama wiesz co robić. A jeśli facet cię tam zaprosił, to sam powinien zapłacić, w końcu płaci ten co zaprasza tym bardziej że ma być seks.

Gość merygold25
Oczywiście ze przypuszczam ze chodzi mu o seks z tym ze nie musi to się zakończyć seksem

Gość gość
A czym?? Bedziedzie ogladali film o facecie w lodce, po czym kazdy wroci do swojego domu?

Gość gość
Zakończyć nie musi, ale on na to liczy i dlatego się wykosztuje na hotel, więc go rozczarujesz i znajdzie sobie inną chętną ;)

Gość merygold25
Tyle godzin przesiedziałam z nim w samochodzie i nie było seksu. Więc nie myśle aby od razu rzucał się na mnie

wykosztuje się no ale ryzyko jest wkalkulowane w cenę, jakieś feministyczne dyrdymały mi pobrzmiewają z tym dzieleniem płacenia. No ale ja już niedzisiejszy

Gość gość
Bo siedzenie w samochodzie nic nie kosztuje, w przeciwienstwie do hotelu, no chyba ze to jakis motel jest. Co za ograniczona dziewczyna.

Gość gość
A czemu nie pójdziecie do jakiejś cichej kawiarenki, albo do ciebie lub do niego? Z rodzicami mieszkacie?

Nasiedział się, ponawijał makaron, a teraz w końcu przyszedł czas na dymanie. Ile można piepshyć głupoty w aucie😴

Gość gość
ekskjuzmi- hahaha dobrze powiedziane

Gość gość
Pytasz kto płaci jeśli on zaprasza to i on płaci osobiście dziewczyny do hotelu bym nie wziol aby się przespać samochód tez odpada ale wracając do twojej sytuacje to jak najbardziej on placi

Gość gość
Pytasz kto płaci jeśli on zaprasza to i on płaci osobiście dziewczyny do hotelu bym nie wziol aby się przespać samochód tez odpada ale wracając do twojej sytuacje to jak najbardziej on placi

Gość gość
To mógł ją chociaż do siebie zaprosić, zawsze to lepsze niż hotel.

Gość gość
Nie traktuje jej jak dziewczynę która można zaprosić do domu tylko wziąść do hotelu wydymac i pozwolić za wszystko zapłacić tylko o gumka niech pamięta bo on może nie kupić

Gość merygold25
Zawsze jest tak ze on podjeżdża autem i jedziemy gdzieś. Nigdy nie chce wejść do mnie. Pytałam się dlaczego mówi ze za wcześnie a znamy się 2,5 miesiąca. Spotykamy się średnio 2 razy w tygodniu czasem 3. Trochę mnie dziwi to ze zawsze jak ja dzwonię to ma wyłączony telefon i zawsze to on dzwoni. Czytam Wasze komentarze i jest mi strasznie przykro.

Gość gość
Daj sobie z nim spokUJ na pewno stać cie na lepszego

Gość gość
zrób tak : jak bedziecie juz w recepcji hotelowej , wyciagnij polowe kwoty ( przewaznie ok 150 zeta kosztuje pokoj ) i daj mu tam . nie odmówi bo bedzie mu glupio. a tobie tez nie bedzie pozniej niezrecznie jak bedziesz dymac sie tylko na jego koszt

Gość gość
Pierwsza rzecz nie sugeruj się komentarzami, druga rzecz, masz ochotę na seks, to to zrób, po trzecie, nie angażuj się za bardzo, bo faceta nie znasz zbyt dobrze i sama widzisz że bardzo podejrzanie się zachowuje, masz mieszkanie, zapraszasz, a on woli hotel, dzwonisz a telefon zawsze wyłączony... Ja po 2 miesiącach spotykania się z dziewczynami, wiedziałem o nich naprawdę sporo, a one o mnie. Facet jest podejrzany, stawiam że ma dziewczynę lub nawet że ma żonę, bo żonaci uwielbiają hotele, więc trzymaj dystans.

Gość merygold25
mam prawie 19lat nie 15

Gość gość
A facet ile ma lat? Pod 30-tkę czy już po?

Gość merygold25
27 lat

Gość gość
Wiedziałem że jest sporo starszy, bo bardzo dziwnie się zachowuje :) na bank ma co najmniej dziewczynę, stąd niechęć do odwiedzania cię w domu, wyłączony telefon, tajemniczość, na spotkanie możesz iść, ale się pilnuj i nie wierz w żadne jego słowo.

Gość gość
pytałam się milion razy czy jest żonaty wciąż powtarza ze nie