Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 5 dni po może już coś się dziac?

Polecane posty

Gość gość

Jw. Czy po 5 dniach od stosunku może coś się już dziać w organizmie? Bardzo boli mnie jajnik, podbrzusze i pachwina

Ej ja mam podobnie. Właśnie co to może być. U mnie owulacja juz się skończyła

Gość gość
ja 6 dni po owulce czulam podobnie dzis jestem 8 dni po i wciaz cos tam pobolewa nie ukrywam ze mam nadzieje na 2 kreski za kilka dni

Gość gość
moze zagniezdzanie

Gość gość
nie, nie może się nic dziać hipochonryczki 🖐️ załosne jestescie :D

Gość gość
Na zagnieżdżanie za wcześnie, ale jeśli doszło do zapłodnienia to możliwe że hormony już szaleją. Mnie kilka dni po stosunku mega bolał jeden jajnik. Tu na forum straszyli że to na pewno torbiel i że okaże się że mam pcos. A to była ciąża! lekarz powiedział że to właśnie zasługa hormonów. Z kolei moja koleżanka jakoś tydzień po rzy... jak kot i myślała że się zatruła. A to tez była ciąża. Tak naprawdę objawy ciąży mogą się pojawić bardzo wcześnie, przecież to rewolucja w organizmie.

Gość gość
dziewczyny a kiedy dochodzi do zagniezdzenia? ja jestem 10 dni po owu i robilam test jest ewidentnie negatywny.

Gość gość
Ok 10-14 dni po stosunku

Gość gość
dziekuje za odpowiedz cykle mam 32, 33 dniowe dzis 29dc i test negatywny

Gość gość
jak masz 32 dniowe to jeszcze za wczesnie na test u mnie jest 9 dni po owulce i znow testowalam niestety puki co negatyw ale wciaz mam nadzieje na 2 kreski , czekam

Gość gość
Mnie od samego dnia zapłodnienia pobolewał brzuch przy wysiłku fizycznym. Ale to zdarzyło mi się kilka razy wcześniej i ciąży nie było. Ale tak ok. 6 dni po, gdy wieczorem wypiliśmy z mężem po piwku do filmu, upiłam się tak bardzo, że prawie do nieprzytomności. A na drugi dzień byłam kosmicznie struta. Wtedy zgoniliśmy na "podrabiane" piwo. Gdy jakiś czas później zrobiliśmy test, wiedzieliśmy czemu mnie jedno piwo ścięło z nóg :)