Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Co oglądacie w telewizji?

Polecane posty

ja tylko i wyłącznie czasem obejże "1 z 10". Nic poza tym. Gdy kiedyś wyprowadze sie od rodziców, to nie zamierzam posiadać telewizora. Po co mi telewizja, skoro jest internet? A wy coś oglądacie w tv? :)

Gość gość
"1 z 10" to jedyny obecnie teleturniej, w którym liczy się wiedza i tylko wiedza. Żadnych jaskrawych świateł, głośnej muzyki, spoufalania się prowadzącego z uczestnikami niezależnie od tego, czy mają lat 18 czy 80, robienia szopki i pajacowania. A pan Tadeusz Sznuk to klasa sama w sobie. No i ten głos... :) Z przyjemnością oglądam jeśli mam czas. Poza tym wiadomości, jakiś program przyrodniczy... Albo dobre filmy fabularne i dokumentalne, które nadają najczęściej w niedzielę o północy, bo przecież o 20:00 trzeba wyemitować durny serial albo talent show promujący bardziej jurorów niż uczestników. A tak w ogóle, to coraz rzadziej oglądam telewizję. Z wielu powodów.

Gość guslik
Dwupierdziana 5

Gość gość
Królowa serc ❤ puls2 21.30 Polecam

Gość gość
"obejże" :o Pisze się "obejrzę", niedorozwinięta analfabetko, słuchasz metalu, bo to muzyka dla analfabetycznych niedorozwojów.

Gość gość
w jaki sposób robisz to czarne serce ?

Gość gość
ja jak juz dorwe sie do tv to leca wojny magazynowe a czasem kobiety ktore niosly smierc. nie ogladam bo mnie to ciekawi ale tv robi mi za tlo.

Gość gość
Trzeba mieć klawiaturę specjalną i na niej jest to ♥ serce, kupiłam ją w Media Markt za 99 zł

Gość gość
Telewizja to propaganda określonych poglądów. Niezależnie czy w lewo czy w prawo. Po co ja oglądać? Chyba, że chcesz żyć według wizji świata innych ludzi, których nie znasz, ani nie znasz ich motywacji.Choć to ostatnie jest proste do zrozumienia ... jak drut

Gość gość
a co test jak nie serce czarne ?