Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie czerpię przyjemności z jazdy na nartach

Polecane posty

Gość gość

Co wy w ogóle w tym widzicie? Nie rozumiem moich znajomych tak poniecających się jazda na nartach i wyjazadami na uropy zimowe. Mnie to męczy, zimo i w ogóle bez sensu....

Gość gość
myślę że twoje prowo mam w d***e bo dzisiaj wyjątkowo idę godzinę później spać

Gość gość
to współczuję bo to sama przyjemność

Gość gość
To nie prowo. Nie cierpię nart i nie rozumiem ludzi którzy tym się jarają. Możecie napisać w czym upatrujecie tę przyjemność? Zimno, leci wam śnieg na twarz, bola nogi i wszystkie mięśnie. Nie daj Boże jak się jeszcze glebę zaliczy...

Gość gość
mnie nic nie boli, a przed śniegiem lecącym w oczy chronią gogle. Trzeba się odpowiednio ubrać i jak człowiek się rusza to mu cieplej przecież.

Gość gość
Sex to sama przyjemność a nie jakieś tam narty....

Gość Mirosławaxx
Ja w sumie w swoim otoczeniu nie znam osób które nie jeżdżą, albo które tego nie lubią. Co prawda same ubrania mam tylko na stok, bo po za nim nie lubię się tak ubierać. Sama jazda sprawia mi wiele przyjemności i relaksu. Potrafię w ten sposób się nieźle wyluzować. Nawet w tym roku sprawiłam sobie nowe gogle na święta UVEX http://sportmix.pl/uvex/gogle-narciarskie/

Gość gość
A może to kwestia niezbyt komfortowych ubran albo takich które niedostatecznie trzymaja cieplo, mogę ci polecic sklep http://cerrotorre24.pl/, znajdziesz tam szeroki wybor kurtek narciarskich, w fajnych stroju od razu przyjemniej się jezdzi :)

Gość mir ka
Spróbuj alternatywy-jazdy na krytym sztucznym stoku. W Gdańsku jest taki. I działa cały rok. Wracając z plaży można sobie pojeździć :) też nie lubię zimy, dlatego podoba mi się taka opcja.

Gość gość
Nigdy na nartach nie było mi zimno , im szybciej jeździsz tym ci cieplej. Lubię szybką jazdę. Jak bym jeździła jak żółw to też było by mi zimno i nie było by frajdy

Gość gość
Takie pytania żądają tylko ludzie którzy nie potrafią jeździć na nartach albo kiepsko jeżdżą.

Gość gość
*zadają miało być

Gość gość
Ja mam na nartach orgazm bo jak sobie zjeżdżam z górki to mam włączony wibratorek w majteczkach. Wybieram tylko stoki z wyciągiem orczykowym bo sobie go wkładam między nóżki i mnie ciągnie do góry, to też dobrze działa mi na pipkę.

Gość gość
Ja uwielbiam narty po prostu kocham! Teraz nawet kupiłam nowe, zamówiłan na www.bikershop.pl bo w sporej promocji dorwałam :) Ekspresowo przesłali dobrze zabezpieczone. Mega zadowolona jestem

Gość gość
To nie jest tani sport. Sam sprzęt jest kosztowny, specjalna odzież itd,