Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlokokolooo

Co to za rasa?

Polecane posty

Gość gość
jamnik

Gość gość
wygląda na posokowca bawarskiego ale ile w nim tej rasy obecnie trudno powiedzieć po uszach widać że lekko mieszany zbyt długie i duże podobne są też do rhodesiana nawet chyba bardziej jak posokowca

Gość gość
Straszny mieszaniec nie widzę ma coś z rhodesiana albo Chesapeake Bay Retriever nie wiem :/

Gość gość
dzieki bogu !!! oby nic nie miał z żadnego Retrievera ! bo od razu nadaje się do uśpienia ! Rodesian albo inny myśliwski ale na pewno nie głupek angielski :)

Gość gość
A co masz do retriverów kochane plywaki i aportery do tego nieżli myśliwi? :/

Gość gośćlokokoko
a dlaczego Retriever do uspania?

Gość gość
a dlaczego Retriever do uspania? Up. Wiesz, że retriever to chyba jedna z najbardziej wyselekcjonowanych psów na świecie?

Gość gość
dlaczego??? co kolejni którzy sie bajek naczytali po necie jakie to Retrievery wspaniałe pieseczki kochane miluśne joj joj pitu pitu :D najgorsze debilne kundle jakie stworzono w Europie ! debile dauny nie obrażając chorych na dauna ! Obrzydliwe psy głupie do bólu ! Jak nie wierzycie weźcie sobie i wtedy coś napiszcie :) Ja mam styczność z tymi psami na co dzien z racji pracy ....boże chroń mnie przed tymi psami :)

Gość gość
grup bo mi chodzilo o labradory goldeny i inne

Gość gość
Ja mam i własnie smacznie śpi. Jesteś pojebem

Gość gość
prawie każdy z nas dobrze zna swojego psa,każdy kto ma go wystarczająco długo by się zorientować ''co w trawie piszczy'' i jak tenze pies- pasuje do wyidealizowanego opisu z poradnika. Golden to jest rasa którą w tym momencie znam najlepiej i dlatego już się na nią NIE ZDECYDUJE ! Rasa jest zupełnie ''zniszczona'' pod wzgledem zdrowotnym a poradniki opisujące goldeny jako wspaniałe psy towarzyszące,pełne wigoru,łatwe do ułożenia,kochające właściciela i mające na celu sprawianie mu przyjemności,idealne jako psy dla dzieci i jako pierwszy pies dla właściciela- calkowicie przestaly sie potwierdzac ! Przez to właśnie ,że Goldeny uznano za wrażliwe i delikatne ,ta rasa zaczeła mieć ''branie'' jak mlode ziemniaki na targu! Ich mylnie opisywana "wrażliwość i delikatność" ludzie zaczęli nieświadomie lub też świadomie ''nagniatać'' szałem na zakup takiego psa. Kilka lat temu doszło do tego że Goldeny w Polsce to był istny hit i szał mody a pisano i mówiono o nich wszędzie.Tymczasem psy z wrażliwych zaczęły się robić przewrażliwione a z delikatnych lękliwe. Można powiedzieć że golden jest słodką ciapą,ale doszło do tego, że z ciapy po kilku latach latach zrobila się zupełnie nieporadna - GOLDENIA CIOTA jeśli ludzie nie pohamują w min.ślepym rozmnażaniu tych psów-bedzie jeszcze gorzej ! Goldeny lekliwe, chorobliwe,latwowierne, pazerne i egoistyczne psy ! NIGDY WIECEJ GOLDENA !!! Ps. do powyżej ....a co ma robić ten darmozjad ?? do pilnowania się nie nadaje zatem śpi smacznie pustak kolejny retriverowy :) jeszcze się przekonasz co to za psy kochana ;)

Gość gość
A co jesteś pozorantem i biegasz w waciaku i cie psy gryzą? No taka praca :D

Gość gość
Mój labek jest kochany i mam w nosie co myślisz dużo czytałam i wiem na co sie zdecydowałam nie pouczaj mnie bo nim sie zdecydowalam na psa czytałam opinie, fora, książki i byłam nawet u matki mojego psa jak ten był jeszcze w planach To przez pseudo hodowle stała sie modna rasą a idioci co nie umia utzrymac psa biora i potem narzekaja