Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KUR, MidEve usuwa tematy i posty

Polecane posty

Gość gość

mod czy co ? nie da się im nic wpisać, od razu usuniętę. Paranoja

Gość gość
Jakim trzeba byc znudzonym chuujem ciuulem i psycholem zeby niszczyc ich temat. Chodzi Ci glupia pizzzzdo o Cynika czy o Szfendacza ze klepie sobie z nimi?

Gość gość
Wow! shiit and Fuuck-Ugly Kafetria! Fuuck you aasshooles of today for eating todays shiit and calling it ice cream!

Gość gość
gość dziś Jakim trzeba byc znudzonym chuujem ciuulem i psycholem zeby niszczyc ich temat. Chodzi Ci glupia pizzzzdo o Cynika czy o Szfendacza ze klepie sobie z nimi? w w w mucha, wyluzuj :) swoją obecność potwiedź jakimś wulgaryzmem, n oooo??????

Gość gość
MidEve, to na bank moder/ka . Pakuj graty, bo już sobie tutaj nie popiszesz. Zostałeś namierzony. Na proxy, może zapuścisz wąsa, ale zgnoję cię pomarańcze. Taki tu żywot tandety. :O

Gość gość
Pisałam kiedyś na temacie ciotek. Tylko eve i ja , i co ? wszystko usunięte. Chora jazda, boisz się krytyki? spadaj z forume

Gość gość
Ja jeb/łem śmiechem. Albo Wilk Abo Koke Albo Slodka Albo Ciotki. Nie ma innych ników :-D

Gość gość
wilk ciotki koke ale koke to wilk więc................. ile osób tutaj pisze? ha mało:D

Gość gość
Wilk to nie jest coce.Coce to canis

Gość gość
Koke ma swój temat o bodygardzie :-P

Gość gość
canis to po łacinie wilk, kto nie wierzy niech sprawdzi, kretyni Wilk, wilk szary (Canis lupus)

Gość gość
I co z tego? Canis wyrywa laski na je/ba/nie/ :-D

Gość gość
taaaaa spierd.......

Gość gość
Y Canis Majoris (VY CMa) – czerwony hiperolbrzym, jedna z największych i najjaśniejszych gwiazd. Znajduje się w konstelacji Wielkiego Psa w odległości około 1500 parseków, czyli około 4900 lat świetlnych od Ziemi. Jej masa stanowi około 30-40 mas Słońca. Jest sklasyfikowana jako gwiazda zmienna półregularna i ma szacunkowy czas obrotu około 2000 dni. Jej średnia gęstość wynosi od 5 do 10 mg/m³. Umieszczona w środku Układu Słonecznego gwiazda swoją powierzchnią przecięłaby orbitę Saturna, jednak niektórzy astrofizycy nie zgadzają się z tym sugerując, że promień VY Canis Majoris jest mniejszy, około 600 razy większy od promienia Słońca i przeciąłby orbitę Marsa

Gość gość
Wilk, wilk szary (Canis lupus) – gatunek drapieżnego ssaka z rodziny psowatych (Canidae), zamieszkującego lasy, równiny, tereny bagienne oraz góry Eurazji i Ameryki Północnej. Gatunek o skłonnościach terytorialnych. Zwykle terytorium zajmowane przez watahę to 100-300 km², ale wielkość ta zależy od dostępności pokarmu i terenu. Może występować współużytkowanie części terenu przez dwie konkurujące watahy. Wilk jest w stanie w dobę pokonać dystans kilkudziesięciu kilometrów. W poszukiwaniu partnerki samiec potrafi w ciągu 2 tygodni przebyć ponad 600 km

Żadna z nas nie jest modką. Żadna z nas nie usuwa czyichś postów czy tematów. Co wg Was jest dziwne? że znikają obraźliwe wypowiedzi albo inne "chomiki"? Popatrzcie sobie na inne tematy, tam też znikają. A zresztą... do niektórych to nic nie dociera i nigdy nie dotrze...mają na to zbyt ciasne rozumki :O I proszę się odstosunkować od Eve :). I od nas. oczywiście: bez odbioru...

Gość muszkaś
Autorze tego topiku , zakładam, że jesteś facetem, któremu Mid dopiekła, mam nadzieję, że jakiś PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA wkrótce sprowadzi Cię do parteru. Takie szumowiny, jak Ty długo na to nie muszą czekać.

Gość gość
Podbiję to guano, ale trudno :OCiZia, Muszka, Pewna jestem, gość dziś 🌻 🌻 🌻Niestety ci ludzie niczego się nie nauczą, dopóki nie przepracują własnych problemów (a tego nie należy się spodziewać, więc nie nauczą się nigdy). Własnego niedowartościowania i niespełnienia oczekiwań wiązanych z forum. Niestety. Można tylko współczuć i ośmieszać ich podłość i głupotę.

Gość gość
gość dziś PisałAŚ? Naprawdę, już nie zazdrość mi aż tak kobieto biedna (powiedz sobie, że jestem tylko nickiem z avatarem, może coś zrozumiesz, choć wątpię). A jak już musisz zazdrościć, bo to silniejsze od ciebie, to chociaż nie ośmieszaj się, zdradzając z tym 🖐️

Gość gość nowa97
Ale.... Naj***lo w kite prądu. Ludki proponuje szklankę kurzu i bułkę z prądem. A Evę dajcie spokój....

@Wszyscy Wiecie ze ostanio sie scialem z EVE i zakonczylismy nasza znajomosc:) Ale daje wam Goralskie Slowo Honoru Wilka ze EVE jest w porzadku to zadna Modelka. Prowadzilsmy z EVE takie ostre spory ze malo Bacowka nie splonela nigdy nic nie bylo usuwane!!! Dziwna to kobieta tyle samo w niej szlachetnosci i dobrego Serca co zadzierania nosa ale generalnie jest w porzadku:) Wiec tak krotko po Goralsku:) Odpie/rdolic sie od EVE !!!

@Wszyscy Reszta Wiedzm to tez nie Modelki to fajne i inteligentne dziewczyny:) A Wadi kocham jak Siostre!!! Wiec mowie jasno dopier/dolicie sie do Wadi Wilk spusci wam wpier/dol!!!

Gość gość
Wilku, no i jak ja mam się gniewać na Ciebie długo? ;) Już chyba taki nasz los... :) Ale oczywiście znajomość zakończyliśmy :classic_cool:Za obronę: [czarna róża od Eve] ;)