Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Z moim partnerem staramy się o maleństwo już od kilku miesięcy. Jednak on wyjeżdża za granicę i mamy bardzo małe pole do popisu. Ostatnio miesiączkę dostałam 25.12. Skończyła mi się po pięciu dniach. Cykle mam zazwyczaj po 28 dni. Kochaliśmy się od 27.12 aż do 5.01 . Wypada, że owulke miałam 8.01. Możliwe, że jestem w ciąży ?

Gość gość
9 dni bez przerwy mu dawałaś bez gumki?

Gość gość
Wolę określenie " kochaliśmy się " . Bo robiliśmy to tylko i wyłącznie z miłości. Podobno jeśli ludzie starają się o dziecko powinni robić to kiedy mają ochotę ,a nie na siłę .

Gość gość
te owulko, lepiej żeby takie bezmózgi jak ty się nie rozmnażały

Gość gość
O co Ci chodzi co ? Napisałam post po to by się dowiedzieć nie po to żeby ktoś mnie obrażał. Widocznie nie wiesz jak to jest jak człowiek bardzo chce maleństwo.

Gość gość
co za infantylna baba :-o

Gość gość
Jeśli jesteś tu tylko po to żeby kogoś obrażać daruj sobie.

Gość gość
Dorosła kobieta używa zdrobnień jak dziewczynka kilkuletnia? Może zamiast nogi rozkładac to do psychiatry iść...

czepiacie się -_- może sobie zdrobniać co miała napisać kochaliśmy się - to jest odpowiednie czy - dawałam mu du... :D. w głowę się puknijcie ;/ Powodzeni w staraniu się o maluszka :)

Gość gość
Plemniki mogą przeżyć w pochwie nawet do tygodnia więc szasę masz ;)

Gość gość
sama się puknij. Która normalna kobieta używa słow typu"owulka":-o a plemniki 2 lata w pochwie żyją:D:D:D:

Gość gość
Po co ludzie ta agresja jak się chcecie wyżyć to n siłownie za kompem z co niektórych chamstwo wyłazi, bo anonimowi. Plemniki zależy od mężczyzny jak i warunków panujących w pochwie np PH itd potrafią przetrwać i kilka dni różne źródła roznie podają minimum trzy dni max 5-6 więc szansę masz a na dziwnych ludzi uwagi nie zwracaj nie warto

Gość gość
Właśnie teraz wiem i nie będę się niektórymi osobami przejmowała bo chyba nie warto. Mam nadzieję, że tym razem się udało. Oboje z moim partnerem pragniemy potomstwa. Dziewczyny trzymajcie kciuki. Za dwa tygodnie jak nie dostanę miesiączki zrobię test. Choć nie wiem sama czy wytrzymam tak długo. :)

niech pisze jak chce. napisała te,at bo chciała porozmawiać a wy już o bo zdrobnienia. mogłeś odpowiedzieć co i jak i na koniec żeby w następnym temacie nie pisała zdrobnieniami a nie pół strony 0 rozwiązań tylko o zdrobnieniach. OKOŁO TYGODNIA ŻYJĄ A NIE 2 LATA.. O.O

Gość gość
Jak nie dostaniesz okresu, to zrób test i będziesz wiedziała. Jak można w kółko wypytywać: czy jestem w ciąży? Ogarnijcie się kobiety!

Gość gość
Niektórzy mówią, że jeśli ktoś stara się o dziecko powinno się kochać tylko w dzień owulacji. Inni, że 11 dc. Jeszcze inni, że co drugi dzień. A niedawno spotkałam się z opinią, że powinno się kochać wtedy kiedy ma się na to ochotę, nic na siłę. Tak właśnie to robiliśmy. Podobno chodzi tu o jakość plemników.

Tylko że ona nie napisała jak smarkule że kochała się z kimś i nie ma okresu tylko opisała dokładnie co i jak. ile przed owulacją itd. ;/ wystarczyło napisać jakie są szanse a nie zrób test.. pomoc ludzi to jedynie zrób test itd :) ...... a można ładnie napisać: po 6 dniach od ostatniego współżycia zrób test ( 2/3 różnej firmy ) a plemniki żyją około tygodnia więc jest szansa. . . ODPOWIEDZ JEST? JEST! miła? MIŁA! i taa dam. :D

Gość gość
co ta tępe dzidy.. plemniki tydzień żyją?:-o

Gość gość
Dziewczyny po co to chamstwo co ? Nie można normalnie pogadać ? Jak kogoś rozpiera energia to niech idzie na siłownię, albo niech zrobi 10 kółek wokół własnego domu, a nie obraża inne dziewczyny. Dla nie których to naprawdę ważna kwestia. Sama staram się o dzieciątko już dłuższy czas.

Gość gość
Z ciążą jest tak ze im bardziej się starasz tym gorsze wyniki wiem po sobie obecnie 30 tydzień ;) W dzień owulacji jak mi gin mówił to lipa może być owulacja nie musi trwać 24 h tylko kilka godzin a plemniki mają sporą drogę do pokonania i mogą nie zdążyć. Ja kupiłam testy przez internet były tanie i ok bo na te z apteki nie mogąc się opanować wydała bym majątek. Powodzenia

Gość gość
do gość dziś co ta tępe dzidy.. plemniki tydzień żyją? to jest info od mojego gina miałam podobną sytuację i udało się a ty nie obrażaj ludzi ylko dlatego że się z nimi nie zgadzasz !!!!

Gość gość
Jak tylko będę miała pewność napiszę wam czy się udało :)

Gość gość
DO gość dziś Myślę ze osoba która tak pisze ma ograniczony zasób słów inaczej nie potrafi, nie chodzi tu o złe emocję ale o brak ogłady. Do autorki powodzenia

Gość gość
Autorko szansa jest :) ale takie moje pytanie skąd wiesz, ze miałaś owu akurat tego dnia? Robisz testy owulacyjne lub miałaś monitoring? Ja się nie sugeruje tymi niby wyliczeniami z kalkulatorków, bo mi się owu przesunęła aż o dwa tygodnie i wtedy zaszłam w ciążę. Tak czy siak życzę powodzenia i mam nadzieję, że się udało :)

Gość gość
Od kilku miesięcy obserwuję swój cykl. Mierzę temperaturę, badam śluz. Nie robiłam testów, ale mam niemal stu procentową pewność, że owulacja odbyła się 8 stycznia. Zawsze też wtedy czuję lekkie kłucie w podbrzuszu. Owulacja mogła mi się jedynie przesunąć o jeden dzień wcześniej. Ale to mało prawdopodobne.

Gość gość
Szanse masz. u mnie 3 dni plemniki poczekaly. A to ze plemniki żyją tydzień to prawda mój gin mowil to samo

Gość gość
a czy na kafe wróżki siedzą ?? skąd my mamy wiedzieć czy wam się udało ?? codziennie ten sam post i to samo pytanie czy moge być w ciąży .... za dwa tyg się o tym przekonasz i na takie pytania hrzecznie nie da się odpowidać ... :/

Gość gość
niech przyłoży c**e do monitora- ocenimy

Gość gość
do gość dziś skoro pytania tego typu są aż tak żenujące to po licho wchodzisz na takie posty ?