Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub w 14, 15 tc

Polecane posty

Gość gość

czesc dziewczyny, mam do Was pytanie. W czerwcu biore ślub kościelny. Chcieliśmy zaczać starania o maluszka już w marcu. Wg moich wyliczeń, jeśli udałoby się za pierwszym razem, w dniu slubu bylabym w 14-15 tc. Czy wg Was brzuch będzie juz bardzo widoczny? Jestem niska, szczupła.

Gość gość
poczekaj do ślubu, nie wiesz jak się będziesz czuła w ciąży, czy nie wylądujesz w łóżku na podtrzymaniu, ślub to stres, po co go fundować dziecku?

Też na twoim miejscu zaczekałabym do ślubu, bo nie wiadomo jak będziesz się w tej ciąży czuła.

Gość gość
3 miesiące to nie rok czy dwa. Poczekaj i zacznij się starać zaraz po ślubie.

Gość gość
Ja wyszlam za maz w 18tc. Mimo,ze na weselu bardzo sie oszczedzalam,zatanczylam tylko 3 razy to i tak stres i bieganie 3dni przed przyjeciem,zeby zalarwic sprawy organizm odreagowal plamieniem i bylam w szpitalu dwa dni. Poczekaj ze staraniami.

Gość gość
jeszcze w ciazy nie jestes slubu nie bylo a juz panikujesz

Gość gość
chyba ktoś nie zrozumiał... nie panikuje, zadałam jedynie pytanie:) a to różnica. Dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
A ze ja tak zapytam : Ile macie lat, ile razem jestescie i jak dlugo ze soba mieszkacie ze tak sie Wam do tego "maluszka" spieszy ?

Gość gość
A huj cie to obchodzi ciekawska babo

No właśnie, czemu cię to interesuje... :D Dziewczyna zadała inne pytanie :)

Gość gość
Dlaczego mnie interesuje ? Ot, zwykla ludzka ciekoawosc... chce wiedziec na jakiml poziomie socjalnym i intelektualnym sytuuje sie autorka :P

Gość gość
A ty tępa dzido wyżej ile masz lat, ile razy w tygodniu uprawiasz seks? No powiedz, chcę wiedzieć, przecież to zwykła, ludzka ciekawość... Ile zarabiasz? :D:D

Gość gość
"chce wiedziec na jakiml poziomie socjalnym i intelektualnym sytuuje sie autorka" hahahahha nie mogę:) Sądząc po tym zdaniu zapewne większym niż twój. Nie rozumiem skąd tyle jadu. Było proste pytanie i dobre odpowiedzi. Dlaczego to pytanie tak cię zirytowało? Jeśli tak odpowiadasz na każde pytania na tym forum to dziękuj***ardzo i współczuje pozostałym...

Gość gość
Ja jestem w13 i czuje sie c***jowo.na mysl ze w sb mialabym przezywac ten stres co rok temu na slubie a potem wesele i zabawa do rana+poprawiny to juz mi slabo. Teraz na widok jedzenia mi niedobrze,bola mnie plecy i jestem zmeczona-szkoda,aby Ci towarzyszyly takie wspomnienia z najpiekniekszego dnia zycia.powodzenia

Gość gość
Lepiej odpuscic. Skup sie na slubie :)

Gość gość
To głupota, zaczynać tak krótko przed ślubem. My też staraliśmy się przed, ale jak ustaliliśmy datę (7 mcy przed terminem ślubu), to zrobiliśmy przerwę w staraniach. Po co ci na całe życie, że Brałaś ślub z konieczności?

Gość gość
Nie jestem tym gościem który zadał tyle pytań, ale myślę podobnie jak on. Autorka jest niedojrzała i głupiutka. Świadczy o tym fakt chcecie zajść świadomie w ciążę tak krótko przed ślubem, ale także naiwność że zajście w ciążę można tak sobie zaplanować oraz słownictwo autorki.

Gość gość
Nie planuj tak, bo z ciążą różnie bywa....

Gość gość
Jak sie ma zdrowe podejscie i nie histeryzuje po kazdym okresie to zajsc mozna z latwoscia ;)

Gość gość
Bierzesz ślub kościelny i współżyjesz przed ślubem?!!Hipokrytka! Żejeśli pójdziesz do sakramentu mieszkając z narzeczonym, ślub będzie świętokradczy?!

Gość gość
19.48 ma racje! Przeciez tak nie wolno! A jak wpadniesz to szybciutko slub a ludziom mozna mowic, ze to wczesniak jak juz sie urodzi!