Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet76546

minetka

Polecane posty

Gość Facet76546

Witam czy kobiety lubia dostawac seks oralny od facetów (minetke) czesto moja kobieta mowi zebym cos zrobil w tym kierunku ale nie wiem czy zartuje czy nie stad te pytanie czy kobiety lubia dostawac minetke

Gość gość
Zrób jej, jak jej dobrze wyliżesz to będzie się wiła jak szalona.

Gość Facet76546
jest jakis sposob na to dziewczyny piszcie jak lubicie dostawac bo ja jako facet mam przeczucie ze dostawac minetki to lubicie

Gość gość
Jak rozumiem masz zamiar czytać jak to jest i sie onanizować.

Gość Facet76546
nie tylko nie chce s*******ic tego i nie chce robic czegos zeby kobiecie bylo nieprzyjemnie szukam po prostu porad, bo jak lubi jakos nie moge sie przelamac i zapytac

Gość gość
dostawać minetkę :) mało z krzesełka nie spadłem ze śmiechu, dostać to można w ryj.

Gość gość
Jak ty musisz się przełamywać i zastanawiać, zamiast zająć się całym kobiecym ciałem centymetr po centymetrze, to z ciebie dupa a nie facet.

Gość gość
gosc, nie wiem z czego sie smiejesz widac ze chlopak zaczyna dopiero ten element zycia i szuka jakos porad ale zawsze znajdzie sie jakis hejret nic nowego nie przejmuj sie Pawel

Gość gość
Ale jakich porad on oczekuje, każdy rozgarnięty facet, nawet prawiczek, wie że kobiety wymagają większej ilośc****eszczot niż faceci i że to lubią. Dlatego zamiast się zastanawiać trzeba działać, nie pytać, tylko wziąć się do pieszczenia całego kobiecego ciała. A pytanie na forum to szczyt debilizmu, od tego są poradniki, które fachowo wskazują co należy robić, oczywiście to tylko teoria i trzeba wsłuchać się w ciało kobiety.

Gość gość
Zapytaj swojej kobiety,powie Ci jak lubi.Ale skoro Ciebie do tego nie ciągnie... :-( Założę się,że ona nie ma oporów przy robieniu Ci loda,a Ty to uwielbiasz. Faceci...

Gość gość
Skoro sam z siebie jeszcze tego nie zrobiłeś, to i tak marny w tym będziesz. Ja zanim przestałem być prawiczkiem, co najmniej naście razy lizałem cipkę swojej ówczesnej dziewczyny i doprowadzałem ją w ten sposób do orgazmu, bo to było dla mnie znacznie ciekawsze i przyjemniejsze niż sam seks.

Gość gość
oczywiście ze lubią(no moze nie każda) ale wiekszość na pewno, jest to jeden ze sposobów aby osiagnać orgazm

Gość wieseksmirdzoncy
Smierdzi i podle smakuje wiem bo rzem i u rzony i u rurznyh bab prubowal i zawsze mnie odzucalo cuhlo kupo sikami i rybo