Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pokonać paraliż na widok kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o tę jedną, konkretną, tak bardzo mi się podoba, onieśmiela mnie. Gdy ją widzę przyspiesza mi tętno, plącze się język albo mnie zatyka.. boje się do niej pierwszy odezwać, ale za to często patrzę jdj w oczy i się do niej uśmiecham a ona to odwzajemnia chociaż pewnie ma mnie za ciote.

Gość gość
też chcę wiedzieć jak

Gość gość
Zwal se to Ci przejdzie.

Gość guslik
Powiedz jej że już ma cię nie uważac za ciote, bo jezyk już ci sie bedzie plątać bo zwaliłeś konia.

Gość gość
nie patrz na nią, albo wyobraź sobie ją nago :D

Gość gość
Ło panie . Jak sobie ją wyobrarzę ja nago to mi stanie. I będzie widać przed spodnie moją 10 cm pałkę. A nie chce aby ktoś dowiedział się co mam w majtasach

jak się uśmiecha do Ciebie to znaczy że również jest tobą zainteresowana tylko czeka na krok od ciebie więc musisz zdobyć się na odwagę i zagadać jakoś przywitać się....zależy jakie to są okoliczności konkretniej nie napisałeś

Gość gość
Jest moją koleżanka z pracy i zdarza się nam rozmawiać ale zazwyczaj na tematy służbowe. Nie chcę się jej narzucać.

Gość gość
Kieliszeczek?

Gość gość
W pracy?

Gość gość
Autorze, ja tak mam, że kolega z pracy niesamowicie mi się podoba i bardzo delikatnie daję mu znać, że tak jest. Myślę, że i ja jemu się podobam. Tylko że on też ma blokadę. Czego się boisz? Ja wręcz czekam i marzę o tym, żeby on coś zrobił, bo mi kobiecie trochę głupio go tak wprost poderwać. Jak wiec pokonać blokadę? Pomyśl, że ona ma to samo. Mnie się od razu łatwiej rozmawia, gdy wytłumaczę sobie, że druga osoba nie jest pewna nowego kontaktu z innym człowiekiem tak samo jak i ja. Jak widzę, że facet też się stresuje, to od razu mówię sobie: "ona ma to samo, właśnie dlatego mnie nie wyśmieje, ludzka rzecz". Ludzie czasem dobrze się maskują, ale mogą i często tak jest, że boją się tak jak i my albo i bardziej.

Gość gość
up

Gość gość
♡♥ ↑▶▼▶◀↑↓→→☆★ ::-D

Gość gość
❤☀

Gość gość
Wez relanium podwojna

Gość gość
związków w pracy należy unikać jak ognia, rzadko kiedy się dobrze kończą a wy po rozpadzie jesteście skazani na codziennie widzenie. Proponuje koledze kubeł zimnej wody i szukanie dziewczyny poza miejscem pracy.

Gość gość
"sniezka851 dziś jak się uśmiecha do Ciebie to znaczy że również jest tobą zainteresowana tylko czeka na krok od ciebie więc musisz zdobyć się na odwagę i zagadać jakoś przywitać się..." Że co proszę? Ja też się do innych mężczyzn uśmiecham, jeśli oni się do mnie uśmiechają, bo jestem uprzejma i wesoła, lubię poznawać ludzi i z nimi rozmawiać. Ale uśmiech nie znaczy zaraz, że jestem zainteresowana nimi na tyle, żeby iść na randkę. To już naprawdę nie można się do nikogo uśmiechnąć zwyczajnie po ludzku? I ktoś tutaj dobrze pisał, że związki w miejscu pracy zwykle źle się kończą, jeśli nie wyjdą.

Gość gość
a moze cos na przeczyszczenie?

Gość gość
A jeśli poza uśmiechem się wpatruje w oczy i dotyka to też tylko koleżeńskie gesty? Do innych facetów tak nie robi.

Gość dobrotliwyduszek
kobiety czekają, aż mężczyzna zrobi ten krok :) wierz mi, że jeżeli to ona byłaby z tych, co to pierwsze robią krok w kierunku faceta, to pewnie byś jej nie brał pod uwagę. Podbijaj i zdobywaj Rycerzu, bo jak nie, to kiedyś będziesz żałował .....żałujemy tylko tego, czegośmy nie spróbowali... Niech Moc Będzie Z Tobą !

Gość gość
Na poczatku też miałem taki problem gdy zacząłem chodzić do sauny.