Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie olewa więc ja postanowiłam

Polecane posty

Gość gość

Zupełnie wyłączyć telefon na np miesiąc( mam drugi,którego on nie zna), to boli cholernie ,ale już nie zniosę dłużej tego olewania mnie , tego milczenia dzin czy dwa po spotkaniu i tak nagminnie...mogłbym mu powiedzieć ,że to koniec ,ale niech sie troche pozastanawia czy chociaz mnie zalezało

Gość gość
bo kocham go i jestem szczesliwa jak sie do mnie odezywa czesto bo i tak bywa, ale czesto tez mnie olewa szczegolnie po spotkaniu wiec musze go olac chociaz to boli ,ale juz mam dosyc

Gość nde
co ci to da, ze wylaczysz komore? i tak bedziesz odliczac minuty do momentu jej wlaczenia i sprawdzenia czy dzownil/pisal.

Gość gość
to mi da ,że jak bedzie włączona i bede na nia co chwile patrzec to bedzie jeszcze goezej dopoki on nie napisze.. a tak to nie bede wiedziała czy sie odezwał czy nie, bedzie mi tez ciezko ,ale troche mniej. najlepiej zostawie ja w domu u rodziców jak bede i nawet nie bedzie mnie kusiło wtedy... może ja włączę za tydzien, może w ogole...tylko strasznie mi smutno :(

Gość gość
wiem , to takie troche dziwne ,ale nie mam sily sie juz denerowować dlaczego on sie dlugo nie odzywa wiec ciul, nie wiem czy sie odezwie , jesli tak to trzeba było wcześniej, zreszta on jeszcze za mna zateskni ja to wiem predzej czy pozniej tylko może juz byc dla niego za pozno.

Gość nde
tak czy siak bedziesz w zawieszeniu, a to chyba gorzej niz postawic sprawe jasno i zostac ewentualnie kopnieta w d**e. nastepnym razem jak sie odezwie kaz mu sie okreslic i koniec. jak juz na samym poczatku nie ma ochoty na czeste kontakty, to co bedzie pozniej?

Gość gość
na samym początku kontakty były codzienne, ostatnio własnie zaczął odwalac takie jazdy ,że milczy dzien , dwa nawet wiecej sie mu zdarzało ,ale niby z jakis waznych okoliczności, co tez nie wiem czy było prawda, czasem odzywa sie co chwile, wiele razy dziennie ,a czasem milknie sczezgolnie po spotkaniu i seksie, nie wiem czy tym razem zamilkł na dobre czy nie, ale ja już wole chyba to zawieszenie... zerwanie bym bardzo przezyła, teraz też przezywam ale tak jest mi łatwiej, a poza tym niech on tez sie troche pozastanawia czy to mnie zalezy , niech poczuje jak to jest jak ktos olewa

Gość gość
ale jak teraz pojade do rodzicow i zostawie tam telefon a w pon wroce tu gdzie mieszkam to nawet nie bede jak miała włączyć telefonu przez conajmniej kilka dni i dobrze, nie bedzie mnie kusiło, tzn napewno bede myslec czy dzwonił itd ,ale to lepsze jak zerkanie w komórkę,a jeszcze by mnie cos podkusiło i bym do niego napisała

Gość gość
Ma inną i dlatego milczy

Gość gość
tzn on całkiem nie milczy, od spotkania w poniedziałek sie odzywał dwa dni, wczoraj milczy , dzisiaj też milczał do 14 wiec wylaczyłam telefon...bo nie chciałam sie dluzej denerwować. Nie wiem czy ma inną, nie śledzę go , podejrzewam ,że nie w tym tkwi przyczyna tylko w tym ,że po seksie jak sie zaspokoi to nie musi juz tak o mnie zabiegać, a jak mu sie zachce to mu sie przypomina :(

Gość gość
ale jak on uważa ,że bede panienka jak mu sie zachce raz na jakiś czas to jest w głębokim błędzie bo ja na takie coś nie pójde, mimo ,że mi na nim zależy... Najgorsze ,że czasem robił mi nadzieje bo czesto sie odzywał ,pisał ,że teskni, marzy o mnie itd , to już byłam szczęśliwa przez ok 2 tygodnie, spotkaliśmy się i znowu czar prysł... znowu rzadsze odzywanie się , a ja pisalam ostatnio to nie bede sie narzucac

Gość gość
Wtedy kiedy milczy uprawia seks z inną. Sprobuj do niego dzwonić kiedy on milcz jesli nie odbiera to będzie tak jak pisze. Skąd ja to znam? Cwaniaki

Gość nde
ktora z nas tego nie przezywala? :O tez sie sklaniam ku temu, ze ma inna, a ty jestes z doskoku. u mnie to bylo tak, ze na poczatku kontakty byly 1000 razy dziennie codziennie, az sama mialam tego dosyc, az tu nagle jeden sms-ek dziennie, potem zaczely sie przerwy kilkudniowe (sama nigdy nie pisalam i nie dzwonilam, no moze z raz, bo dziwilam sie co sie tak dlugo nie odzywa), non stop sie denerwowalam o co chodzi (bo juz sie zdazylam zakochac), az w koncu sie wqrwilam i powiedzialam, ze mam tego dosyc, ze najwidoczniej chce zeby sprawa umarla smiercia naturalna, a on mi na to, ze poznal inna i nie wiedzial jak mi to powiedziec. takze ewakuuj sie z tego 'zwiazku' poki jescze nie wpadlas po uszy.

Gość gość
nie wiem może macie rację z tą inną, a może nie...w każdym razie jaka by nie była tego przyczyna nie zniosę takiego olewania...za duzo mnie to kosztuje

Gość gość
i tu nie chodzi tylko o to ,że jest zajety akurat w tym momencie inną ( nie wykluczam ,że jej nie ma , nie wiem tego) bo jak jest w pracy też się nie odzywa, a on ma taka prace ,że ma czas na smsy bo mi z niej je czesto wysyła. Więc chyba niestety po seksie ze mną czuje sie zaspokojony na jakis tam czas i rzadziej sie odzywa ,a w koncu sie odzywa czesto jak mu brakuje seksu... a może i juz całkiem mu sie znudziłam nie wiem..

Gość gość
up