Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anksunamoon

Ustàpiła senność, ktora trwała 15 lat!!! POZYTYWNIE!! :))))

Polecane posty

Gość Anksunamoon

Hej. Odkàd pamiętam mogłam spać wszędzie i o każdej porze!!! Ostatnio to już nawet spałam jak màż wychodził do sklepu i ukrywałam to przed nim bo strasznie się czuje z tym ciàgłym zmęczeniem. Jestem osoba pracowità, prowadzę własnà firmę i w głowie wiecznie mam setki pomysłów, także nie chodzi tu o lenistwo. Mimo, że ucinałam sobie drzemkę w ciàgu dnia i kładłam się spać o 22 to i tak miałam problem z tym aby wstać nawet o 9!!! Wręcz tkwiłam w wyrze do 11!!! Masakra... To uczycie takie jakby senność i zmęczenie były złodziejem, ktory zabiera mi część życia!!!! Poprostu oczy same się zamykajà i wszystko inne staje się mniej ważne. Robiłam badania: -cukier -tarczyca -krew itp Wszystko wporzàdku. Także zajęłam się psychikà, a dalsze poszukiwania doprowadziły mnie do nastepujacej diagnozy moich problemow: Nerwica, Depresja, Stres (powodujacy u mnie m.inn. lekkà fobię społeczná). Zaczełam się suplementowac (Magnez, Wapn, wit. b, d, k itp, Omega 3, Spiluryna i inne polecane przy nerwicy- chętni pytać- podam listę i namiary na bloga z ktorego wziełam dawki i spis) w dostatecznie dużych dawkach. Pozniej też relaksowałam siè aby rozluźnić mięśnie ciala- za czym szedł relax umysłu.... I w sumie nie widziałam zbytnich zmian, dopiero niedawno!!! Od tygodnia nie wiem co to senność!!!! Myślałam, że juz do końca życia mam przekichane i wszędzie będę szukała tylko wyrka!!! Teraz wiem w końcu jak to jest nie zdrzemnàć się i np. czytac ksiazke lub móc robić coś pożytecznego (podczas gdy mam czas na sen bo np. moje dziecko akurat usnęło podczas dnia). Uwierzcie od wielu lat nie wiedziałam jak to jest żyć prawdziwie!!!!! Jestem tak szczęśliwa, że musiałam się z Wami podzielić!!! :) Wiem, ze dluga droga przede mna i nie wiem czy senność nie powróci! Ale majàc świadomość tego, że się da! -mam siłę do dalszych poszukiwan. Zobaczcie takie drobiazgi jak stres - mogá zrujnować nam życie!! Dlatego zapraszam Was do dyskusji na temat SENNOŚCI, o jej przyczynach i o tym jak podnieść jakość Naszego życia!! ...bo dużo problemów i chorób ma swój poczátek w Naszym umyśle.... i nawet nie zdajemy sobie sprawy w jaki sposób drobne zmiany w stylu życia i w sercu potrafià wywołać lawinę zdrowia i szczęścia :)

Gość gość
Gratuluje mam podobnie

Gość kaiki
proszę daj namiar na suplementy,które ci tak pomgły

Gość Anksunamoon
A jak u Was wyglàda problem senności? Czy np coś tà senność spowodowało, czy też psychika???