Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę ciąży i dzieci...

Polecane posty

Gość gość

Brzydzi mnie sam fakt ciąży, bachory, w ogole to że ludzie się rodzą. Nie wiem czemu, ale najchętniej bym zlikwidowała wszystkie ciąze a ludzi uczyniła bezpłodnymi. Z niecierpliwoscią czekam az to stanie sie faktem, tj na moment w ktorym ludzie bedą bezpłodni, powstaną sztuczne macice w laboratoriach.

Gość gość
:D

Gość gość
lecz się

Gość gość
No zgadzam się, żyworodność jest obrzydliwa :D Jesteś dziewczyną?

Gość gość
Masz syndrom penisa?

Gość gość
i ja jestem dziewczyna, i odraza mnie ciaza i wszystko co z nia zwiazane

Gość gość
Tak. I nie mam zamiaru sie leczyc, bo nie jestem chora. Mimo 24 lat zarabiam trzy srednie krajowe, mam glowe na karku. Po prostu mysle przyszlosciowo, wiekszosc ludzi nie rozumie tego co sie działo, dzieje i bedzie dziać na świecie za 10, 20, 50 lat. Rodzenie bedzie patologią, tępioną farmakologicznie. Myslicie, ze czlowiek przyszlosci bedzie zajmowal sie takimi głupotami jak ciąza ? Technika galopuje do przodu, czeka nas za x lat nowa rewolucja przemyslowa za sprawą grafenu. Tradycyjne religie znikną, normą bedą transseksualisci. Wszystko sie zmienia.

Gość gość
a porod cos wstretnego , c**a nacinana i zszywana cialo kobiety robi sie odpychajace

Gość gość
Cos z Toba nie tak. Natury nie mozna oszukac. A sex pewno lubisz. :)

Gość gość
popieram!!!! i te ciezarne babska masujace sie po plecach, podobno ciaza to nie choroba a tu trzeba puszczac przodem w drzwiach, ustepowac miejsca, cackac sie jak z jajkiem. potem te pomarszczone brzydactwa nazywac cudownymi, sluchac o zawartosciach pieluch i ulewaniu sie, jeszcze jak taka wymiona wypusci w miejscu publicznym to zygam.. precz, won