Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaada80

w styczniu i lutym nauka gratis w szkole TFLS

Polecane posty

Gość gość
Łojojoj, jak to wspaniała szkoła, nauczyciele profesjonalni, panie w sekretariacie milutkie.....Do British Kancil żem chodził i nic mi nie dało, a tu to od razu efekty były. Lekcje są żywe, ciekawe, we wspaniale wyposażonych salach. Uczniowie są starannie dobierani do klas po długiej i profesjonalnej procedurze kwalifikacyjnej mającej na celu precyzyjne określenie poziomu kursanta. Nie mogę się doczekać kolejnych lekcji, dlatego wypisujem na wszystkich forach, żeby wszyscy wiedzieli jak to cudowna szkoła, że drugiej takiej nie ma, bo jak się nie pozapisują, to jeszcze grupy nie utworzą mi po feriach i nie będę mógł chodzić. Nie wiem jak wtedy żyć, jak wtedy żyć ja się pytam....?

Gość gość
Chodziłam do TFLS i uważam, że to bardzo dobra szkoła. Oczywiście same chodzenie do szkoły nic nie da, bo trzeba się zaangażować w naukę i po prostu uczyć się. A wypowiedz wyżej widać pisał jakiś osobnik, który tego nie rozumie ;] bo "Do British Kancil żem chodził i nic mi nie dało, a tu to od razu efekty były". Faktycznie nic Ci to nie dało, widać po pisowni "Kancil"

Gość gość
Cóż, uderz w stół, nożyce się odezwą.... Osobnik rozumie. A ty doczytaj, co to jest sarkazm.

Gość gość
Chodziłam do TFLS na kurs LCCI i mogę polecić. Lektor konkretny, zajęcia rzetelnie prowadzone, jak najbardziej polecam.

Gość gość
miałam problem z wyborem szkoły, w Warszawie jest ich naprawdę mnóstwo! Koleżanka poleciła TFLS. Posłuchałam jej i było warto. Fajna szkoła i kurs był w całkiem dobrej cenie. Przy okazji załapałam się na niezłą promocję i dostałam kurs innego języka za darmo, wybrałam francuski

Gość gość
Polecam szkołę językową tfls. Bardzo dobra kadra, zajęcia prowadzone tak jak należy. Wymagający nauczyciele, wysoki poziom.

Gość gość
polecam TFLS, szkoła ma naprawdę świetnych lektorów i każdy z nich podchodzi do ucznia indywidualnie , zajęcia odbywają się w bardzo miłej atmosferze jak na razie jest to jedyna szkoła która spełnia wszystkie moje oczekiwania

Gość gość
o szkole TFLS dowiedziałam się od koleżanki, która chodziła tam na kurs francuskiego. Bardzo chwaliła szkołę więc ja zapisałam się na hiszpański. Chodzę na kurs do dziś. Odpowiada mi nauka w TFLS. Lektorzy są bardzo kompetentni, grupa mała, zajęcia mam bardzo blisko – super

Gość gość
Jestem zadowolona z TFLS. Łatwo jest tam przyswajana wiedza i bardzo szybko widać efekty nauki . Dzięki tej szkole mogłam śmiało wyjechać za granicę i posługiwać się obcym językiem!

Gość gość
Moim zdaniem warto zdecydować się na TFLS w Warszawie. Jestem zadowolona z kursu. Bardzo dobrze mają przygotowanych lektorów. Materiał sensownie podzielony, nie tłucze się całe zajęcia gramatyki, żeby wszyscy poumierali z nudów. Mój poziom języka znacznie się poprawił w trakcie kursu. Co do ceny to moim zdaniem bardzo rozsądna.

Gość gość
TFLS to jedna z lepszych szkół językowych. Podczas kursu czułem się jakbym miał indywidualne zajęcia, nauczyciele podchodzą do każdego z osobna i aktywizują wszystkich w grupie tak, żeby każdy się czegoś nauczył.

Gość gość
Ja chodziłam na kurs niemieckiego do TFLS. Miałam super lektora, który świetnie potrafił wszystko wytłumaczyć.

Gość gość
Polecam TFLS. Przystępne ceny, fajne metody. Ja jestem jak najbardziej na tak. Chodziłam na GMAT.

Gość gość
Uczyłam się w szkole TFLS. Bardzo fajne zajęcia, zawsze ciekawe, prowadzone z pomysłem, fajne metody. Lektorzy bardzo sympatyczni. Polecam tę szkołę.

Gość gość
Zdecydowałam się na intensywne kursy w TFLS. I szczerze mówiąc wiele mi dały i bardzo sie przydały! na prawdę fajna szkoła!

Gość gość
Ze względu na świetnych lektorów, niskie ceny i ciekawe promocje, to TFLS jest nie do pobicia w Warszawie.

Gość gość
Zapisałam się na kurs wakacyjny do TFLS. Szkoła obchodzi 25 lecie i mają bardzo dobrą ofertę kursów. Byłam już tam na kursie i się nie zawiodłam.

Gość gość
TFLS polecam ze względu na profesjonalność pod każdym względem – organizację kursów, podejście do kursantów a także prowadzenie zajęć

Gość gość
Uczę się w szkole TFLS i potwierdzam opinie na temat szkoły. Wysoki poziom, fantastyczni lektorzy. Zajęcia są zawsze bardzo ciekawe, lektorzy stosują fajne metody nauczania, dlatego nigdy się nie nudzimy na zajęciach.

Gość gość
Ja mogę polecić kursy w szkole TFLS. Szkoła ma ogromne doświadczenie i renomę. Ja chodziłem do nich na kurs ogólny, a potem na CAE. Egzamin zdałem bez najmniejszego problemu. Bardzo poprawiłem swój speaking dzięki konwersacjom w TFLS. Jak dla mnie szkoła jest świetna, spełnia wszystkie moje oczekiwania.

Gość gość
ja chodziłam do TFLS i dobrze doszlifowałam angielski. Głownie zależało mi na mówieniu i wymowie. Lektor kładł na to duży nacisk. Nie ma porównania jak mówiłam kiedyś a jak teraz.

Gość gość
dzięki TFLS mój angielski bardzo szybko się rozwinął i przez kilka miesięcy jestem już w stanie dość płynnie rozmawiać, co uważam za wielki sukces

Gość gość
Ja jestem mega zadowolona z TFLS. Leci mi z nimi już 3 semestr i w miarę płynnie mówię po angielsku. A wcześniej to był wielki stres i brak słówek. Plusem są małe grupy i otwarci prowadzący.

Gość gość
Ja chodzę do szkoły TFLS i bardzo mi tam odpowiada nauka . Zajęcia ciekawe, niewielkie grupy - dobrze dobrane. Widzę postęp - jestem mega zadowolona!

Gość gość
Ja również mam pozytywne zdanie na temat TFLS. Naprawdę polecam bo można się doskonale nauczyć języka

Gość gość
Polecam wszystkim naukę w TFLS. Skuteczne tłumaczenie w j. angielskim, regularne powtórki, dużo przykładów i ćwiczeń.

Gość gość
Solidna szkoła, dobrze uczą, widać efekty.

Gość gość
Polecam TFLS. Chodzę tam na angielski do grupy 3 osobowej, zajęcia z native speaker, fajna atmosfera, duży nacisk na speaking.

Gość gość
TFLS to dobra i sprawdzona warszawska szkoła

Gość gość
Hej, ja mogłabym polecić szkołę TFLS. Naprawdę wysoki poziom nauczania, fajni lektorzy, z bardzo profesjonalnym podejściem. Małe grupy. Ja byłam na kursie przygotowującym do FCE i od razu zdałam egzamin. Fajna szkoła z dobrą lokalizacją.