Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka9656

prosze pilne !!! podejrzenia ciazy

Polecane posty

Gość karolinka9656

KATEGORIE Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy prosze pilne !!! podejrzenia ciazy karolinka9656 dziś [15:35] Czesc mam podejrzenia ciazy okres mialam 29.12.14 r wiec nie dawnowiec to nie sa objawy jak przed okresem skonczym sie 4.01.15 w czasie okresu kochalam sie z chlopakiem co prawda nie doszedl we mnie moje objawy: po skonczeniu okresu mam bol jajnikow i czeste zawroty glowy, niestrawnosc, czesto tez gazy bol glowy bardz wrazliwe piersi czuje sie jakbym miala powietrze wbrzuchu czesto tez mam mdlosci ranojestem czesto zmeczona praktycznie to nie moge sie wyspac klade sie wczesnie spac kolo 20 a wstaje nawet o 7 i jestem niewyspana zmeczona jakbym wgl nie spala robilam badania z krwi nic zlego sie nie dzieje mieze sobie temperature ciala jest normalna 36.7 bol jajnikow mam do teraz i jeszcze dzis pojawil sie bialy gestu sluz nie wiem co robic a wizyte u ginekologa mam dopiero za tydzien prosze pomozcie !!!

Gość gość
mieliście jakies zabezpieczenie?

Gość karolinka9656
Nie zawsze kochamy sie bez zabezpieczen

Gość położna352362523
możesz być w ciąży :(

Gość aniakwiatek
w tym dniu śluz powinien być rzadki i przezroczysty. jak masz gęsty to możliwe że to robi się czop szyjki macicy. możesz być w ciąży

Gość gość
Przeciez dni plodne sa dopiero pare dni po miesiaczce.. jak mogla zajsc w ciaze skoro nawet jajeczko jeszcze nawet nie zostalo wypuszczone..

Gość gość
a ile masz lat?

Posluchaj, objawy ktore opisujesz, moga wskazywac na wiele rzeczy. Bol jajnikow i wrazliwosc piersi jest czesto oznakiem owulacji. Byc moze jejeczkujesz po prostu. Poczekaj spokojnie na wizyte u ginekologa i nie martw sie na zapas. A swoja droga powinnas jednak pomyslec o antykoncepcji. Zobacz sobie ten strone: http://womenhelp.org/pl/ Piszac na ich adres info@womenhelp.org na pytania kobiet odpowiadaja lekarze i mozna u nich nawet (ale nie trzeba koniecznie, i tak odpisuja) zamowic rozne srodki antykoncepcyjne.