Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowana13

Negatywny test ciążowy a okres

Polecane posty

Gość Zestresowana13

Witam serdecznie Bardzo prosiłabym o pomoc ponieważ ten stres zaraz mnie zniszczy.O zawsze bardzo regularny okres,powinnam go dostać 31 grudnia(góra 2 stycznia) ale nadal nic.Testy ciążowy wyszedł mi negatywnie aczkolwiek ostatni stosunek miał miejsce rano 4 stycznia więc nie upłynęło jeszcze 6 dni po których powinno się robić test. Spię po 15 godzin co w moim przypadku jest naprawdę nienaturalne. Czy możliwe że jestem w ciąży?

Gość gość
a zabezpieczacie się?

Gość Zestresowana13
Z tego wszystkiego zapomniałam o tym napisać ;) Tak,zawsze zabezpieczamy się prezerwatywą

Gość gość
jeśli z prezerwatywą nic sie nie zdarzyło to prawdopodobieństwo nie jest duże.. ale istnieje. Jeśli psychicznie dasz rade poczekaj około 5-6 dni i zrób ponowny test. a najlepiej byłoby wybrac się do ginekologa lub do laboratorium na badanie beta.. wiem co przeżywasz i współczuję.

Gość Zestresowana13
Własnie niestety na ginekologa muszę trochę poczekać :( Jutro jakiegoś poszukam prywatnie bo na NFZ to nie wiem kiedy się doczekam Dziękuje za zrozumienie bo moja sprawa może wydawać się niektórym błaha to jednak jest to czas w którym absolutnie nie mogę mieć dziecka a moja znajoma właśnie wpadła z partnerem który oficjalnie jest bezpłodny więc wszystko się może zdażyć :(