Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża czy jej brak?!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam oto taki problem. Prosiłabym bez hejtów. Jestem przed miesiączka. I mam niepewne myśli czyż nie jestem może w ciąży. Ostatnią miesiączkę miałam 11.12.14r. Okres mam nieregularny. Najczęściej co 30dni. Owulacja miałam 14 dnia. 22 dnia uprawialismy sex z chłopakiem przerywany. 8 dni przed miesiączka. Błagam powiedzcie mi jakie są szanse na ciążę? Mam bóle jajników i od tygodni bolą mnie piersi i są nabrzmiale i nie mam apetytu.

Gość Gwózdek z agregatu od lodófki
Pewnego razu zepsuła nam się lodófka i mój tata wezwał do niej fachowca. Kiedy przyszedł i przebadał sprawę stwierdził, że padł agregat. Fachowiec ten poszedł przygotować narzędzia by go naprawić, a ja zaczęłam oglądać ten agregat. Nagle zauważyłam że agregat ten drgnął parę razy mimo, że lodófka była wyłączona. Po chwili przyjrzałem się dokładniej i zauważyłam, że przy wgłębieniu w agregacie jest mała ciemno miedziana sfansowana końcóweczka. Zaczęłam ją pśtrykać aż wypadła. Włożyłam ją do słoika i zakręciłam szczelnie. Wzięłam mały odtwarzacz MP3 z dyktafonem wyszłam daleko w pole i nagrałam na nim dwie godziny nieustannego papkowania. Odtwarzacz umieściłam w tym słoiczku i zakręciłam go. Odtwarzało się na nim wcześniej nagrane prze zemnie papkowanie. Obserwowałam co się dzieje z tą koncóweczką. Nagle zaczęła ona podskakiwać w tym słoiczku i lekko się giąć, w sumie miała około 5 mm długości. Po chwili zauważyłam, że denko od słoika zaczęło się łuszczyć i rdzewieć a końcóweczka się wydłużyła przeszła przez nie i kierowała się w moim kierunku by mnie ókóć. Po chwili miał już 10metrów długości i dalej się wydłużała chciałam uciec przez drzwi ale wszystkie zamki w nich odpadły i runęły na ziemie i z każdego wychodził gwózdek, to samo było z klamkami w oknach. W kuchni pojawiło się bardzo dużo gwózdków kremowych, kłótników i innych groźnych zjawisk fansowych. Siedziałam schowana w kącie, ale gwózdek mnie w końcu ókół.

Gość gość
zabezpieczyliście się jakoś?

Gość gość
jak możesz mieć miesiączki nieregularne, skoro zazwyczaj występują co 30 dni?

Gość gość
Nie rozumiem?

Gość gość
no przecież napisała, że to był stosunek przerywany- czyli zabezpieczenie zerowe

Gość gość
Mniej więcej wychodzi co 30dni. Czasami bywa 31. Nie zabezpieczalismy się jeżeli przerywany.

Gość gość
to masz miesiączki REGULARNE

Gość gość
a właściwie nie miesiączki, a cykle

Gość gość
A co z tą ciąża? Jest szansa drogie panie?

Gość gość
oczywiście że możesz być w ciąży, skoro się nie zabezpieczasz, nie rozumiem celu Twojego pytania w ogóle

Gość gość
Tyle ze chłopak we mnie nie skonczyl. Czyli nie dostanę pomocy tutaj tez tylko chamskie odp.... nie jestem taka mądra jak Wy. Chciałabym więcej wiedziec. Czy wtedy były dni płodne czy nie..

Gość gość
chamskiej odpowiedzi nie dostałaś tu żadnej póki co, a to czy miałaś dni płodne czy niepłodne, powinnaś wiedzieć ty sama, bo cykl się obserwuje, skoro nie planujesz dziecka, to zacznij się zabezpieczać, bo istnieje preejakulat i facet nie musi w tobie skończyć żebyś pieluchy musiała kupować

Gość gość
Dobrze. To był przepadek tak wyszło. Myślę, że więcej to się nie powtórzy. Ale jak Pani mysli? Jest ryzyko czy nie? Jutro powinnam mieć okres i tylko czekac. A czekanie jest bardzo meczace.